Kleine voetjes worden groot en 3x is scheepsrecht


Een paar maanden geleden gingen wij met Doutzen schoenen passen bij het Erwtje, een hele leuke kinderschoenenwinkel  in Utrecht. We waren daar al eens eerder geweest, maar kregen toen het advies om twee maanden na haar eerste stapjes terug te komen. Nu was het dan zover. Haar voetjes werden opgemeten en wat bleek? Doutzen had klein vallende voetjes. Ze kwam helaas niet in aanmerking voor leuke laarsjes en de schoenen die ze wel mocht passen vonden wij niet leuk genoeg. 
De leukste schoentjes waren al weg en wij dus blijkbaar véél te laat. Doutzen had haar eerste stapjes niet goed afgestemd op de nieuwe collectie, flauw he Winking smile !

Je wilt toch het beste voor je kind, dus ze moét gewoon goede schoenen. Maar  voor 20 centimeter schoen met een prijs van 90 euro en levensduur van 6 maanden, wil ik wel iets wat ik mooi vind. Godzijdank kwam de vriendelijke dame met het verlossende antwoord, nadat ze Doutzen haar roze Vans grondig had bestudeerd. ‘Deze schoenen zijn prima voor haar voeten, maak je geen zorgen.’ En weg waren we!

Inmiddels zijn haar voetjes niet meer zo klein. Gisteren gingen we voor de derde keer naar het Erwtje en je raadt het nooit, we stonden weer te wikken en te wegen nadat onze top 3 onmogelijk bleek te zijn. Ik voelde me best een tuttenbel. Gelukkig kwam diezelfde vriendelijke dame met twee alternatieven aan en die vonden wij zo gek nog niet. Sportief om te zien en heel goed voor de voetjes. In een paar minuten tijd lukte het ons om een bepaald beeld los te laten en enorm blij te worden van Doutzy op echte kinderschoenen. Met de minuut groeide ons enthousiasme en ook de schoenen werden steeds mooier. Zou het dan echt…? Jaaa! Eindelijk heeft Doutzen ‘echte verantwoorde’ kinderschoenen en we zijn er alledrie zooo blij mee. 3x is scheepsrecht!
Doutzen

SchoesmeDoutzenVest: Name-it
Broek: Name-it
Schoenen: Shoesme

Vind jij het moeilijk of makkelijk om ‘goeie én leuke’ kinderschoenen te vinden? Ben benieuwd naar hoe anderen dit beleven! Laat hieronder je reactie achter.

Volg me ook op Facebook & Twitter !!

Tags: , , ,

4 Reacties

 • door THEFASHIONGUITAR
  Posted 3 april 2011 14:10 0Likes

  How cute! Lijkt niet echt te lukken met ons moderne medium… maar denk aan je en deze week ben ik overdag gewoon thuis, dus dan vinden we wel een gaatje! Leuk Mickey T-shirtje hier op rechts ook!

  xo

 • door Frederieke
  Posted 3 april 2011 14:38 0Likes

  Thanks!! Spreek je snel X

 • door Steef
  Posted 3 april 2011 19:05 0Likes

  Wij hebben het heel simpel gedaan: drie jaar geleden heeeeeel goed gezocht naar iets waar we helemaal blij me waren: de clics bandjesschoenen. En daarvan zijn we nu al aan het 6e paar toe! Madelief is er zelf ook
  nog steeds helemaal blij mee, helemaal nu ze gisteren een zilveren paar gescoord heeft omdat miij favoriete donkerblauw uitverkocht was.
  Trouwens: ga eens naar Picolino in Den Bosch als je in de buurt bent Fredje!

  Groetjes!

  • door Frederieke
   Posted 3 april 2011 19:26 0Likes

   Owh dat klinkt goed! Ik ga zeker een keer kijken bij Picolino!! Lfs

Plaats een reactie