3 LEUKE KINDERSCHOENEN TRENDS

Het nieuwe kindermode seizoen is momenteel in volle gang! Word jij er ook zo blij van? Wij wel! De leuke kinderkleding collecties zijn uitgeleverd, de kinderwinkels hangen tjokvol met heel veel leuks en we kunnen ons weer he-le-maal laten gaan met het scoren van de leukste outfits voor onze kids. Je kunt natuurlijk van de verschillende kindermode merken klare en klare looks en outfits kopen, maar bij Kindermodeblog doen we het graag net even anders. Wij zijn vooral dol op het mixen en matchen van de verschillende merken en printjes met elkaar. Heerlijk, om de nieuwe seizoens kleuren en contrasterende materialen juist met elkaar te combineren. We worden ook dit kindermode seizoen weer helemaal wild van de nieuwe collecties van o.a. Mini Rodini, Tiny Cottons, Fresh Dinosaurs en Maed for Mini. En door deze merken juist met elkaar te mixen kun je hele eigen en unieke looks creëren. Ook stylen wij onze kinderkleding outfits graag af met Zara kids, omdat het zo lekker betaalbaar is en helemaal volgens de laatste trends. Niet dat wij perse vinden dat je modetrends moet volgen, maar trend items zijn vaak wel vernieuwend en een beetje anders. En dat vinden wij heel leuk 🙂 Maar hoe leuk al die schattige kinderkleertjes ook zijn, uiteindelijk is wat ons betreft het allerbelangrijkste wat een kind er zelf van vindt. Wij geloven erin dat het heel belangrijk is dat een kind zich lekker voelt in zijn of haar outfit. Wat papa of mama ervan vindt, sorry papa’s en mama’s, maar dat vinden wij net even iets minder belangrijk 😉

Een leuke kinderkleding outfit is pas compleet met een paar hele toffe schoenen eronder! Voor kinderen is het heel fijn en belangrijk om op goede kinderschoenen te lopen. Ten eerste omdat ze het fijn vinden om schoenen te dragen die ze zelf heel mooi vinden en die heel lekker zitten. Maar “goede kinderschoenen” zijn ook belangrijk omdat ze bijdragen aan de gezonde voet ontwikkeling van een kind. Bij Shoesme hebben ze schoenen voor kinderen met flexibele zolen, voldoende teen ruimte en bandjes die kunnen worden aangepast aan de groei van de voeten van het kind. De schoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, dus geen kleffe plakkerige voetjes in Shoesme boots. De schoenen zijn ook nog eens heel leuk om te zien. Bij de kinderschoenen van Shoesme komen de nieuwste modetrends én comfort mooi samen.

Benieuwd naar de nieuwste kindermode schoenen trends? Wij zetten ze voor je op een rijtje!

Trend 1 Sneakers met grove zolen

Een van de populairste schoenen trends die uit de mode voor volwassenen is voortgekomen zijn de grove sneakers. Je hoort ze vaak voorbij komen als “dad sneakers” vanwege hun lompe vorm en uiterlijk. De afgelopen paar jaar zijn ze steeds populairder geworden onder volwassenen. Ook bij Kindermodeblog zijn we dol op deze schoenen trend! En zoals we wel vaker zien, slaan de trends uit de volwassen mode ook over naar de kindermode. Ook voor kinderen zien we namelijk dit seizoen veel stoere sneakers met stevige zool. Uiteraard wordt bij kinderschoenen daarin wel de balans opgezocht naar het kinderlijke, niet te volwassen uiterlijk van een schoen. Denk daarbij aan subtiele kleur toevoegingen of kinderlijke printjes. We love it!

Trend 2 Metallics
Ook de metallic kleuren zijn dit modeseizoen prominent aanwezig; van sportieve looks met luxe uitstraling tot formele outfits, we zien heel veel zilveren en gouden tinten voorbij komen. Op het gebied van schoenen wordt deze trend geleid door casual sportschoenen met een scala aan verschillende kleuren en texturen, gecombineerd met een metallic afwerking die de schoen een unieke uitstraling geeft. Het zal geen verrassing zijn dat deze trend ook terug te zien in de nieuwe kinderschoenen collecties! Kinderen houden wel van glimmende materialen. Met een paar shiny loafers of sneakers is het toch elke dag feest?!

Trend 3 Dierenprints
Dierenprints zijn de laatste paar seizoenen al één van de grootste trends in de mode voor volwassenen, denk aan jassen met luipaardprint en tijgerprints. Maar ook zebrastrepen drukken momenteel hun stempel op kledingkasten van over de hele wereld. In de kinderschoenen mode zien we eigenlijk altijd al wel dierenprintjes, maar dit seizoen kan het gewoon niet op! Nieuw daarin is dat we ook jongens steeds vaker op panterprint schoenen gaan zien. Hoe leuk is dat!!

Heb jij in de nieuwe collecties al leuke kinderschoenen gespot? 

Plaats een reactie