5X LEUKE FRANSE KINDERKLEDING MERKEN

Franse kinderkleding heeft altijd iets magisch om zich heen hangen. Hoe zou het komen? Omdat Parijs een belangrijke mode stad is? Omdat een aantal toonaangevende kinderkleding merken uit Frankrijk komen? Omdat van vele kinderen het eerste kledingstuk dat ze aan hebben als pasgeboren baby, van het Franse Petit Bateau is? Soms is iets niet perse in woorden uit te drukken, maar geeft het gewoon een bepaald gevoel. Franse kinderkleding is vaak mooi, stijlvol en het heeft gewoon iets. Er zijn veel verschillende Franse kinderkleding merken die kwa stijlen best veel uiteen lopen. Van uberclassy tot veel meer uitgesproken, kleurrijk, urban achtige styles. Bij Kindermodeblog houden wij meer van dat laatste, dat zal je niet verbazen als je ons al langer volgt. Wij zetten vandaag iig 5 prachtige Franse kindermode merken op een rijtje. Misschien doe je er weer nieuwe inspiratie uit op, of denk je weer even, ohjaaaa dat was een leuk merk. En mocht je na het lezen en zien van deze blog echt een Frans kinderkleding merk missen in dit (korte) rijtje? Laat het ons gerust weten! Misschien dat we dit lijstje nog eens op een later moment aanvullen met input van onze volgers…

1. BONPOINT
Laten we meteen maar eerlijk zeggen, voor dit prachtige merk heb je een goed gevulde portemonnee nodig 😉 En als je op zoek bent naar iets klassieks en tijdloos, dan is Bon Point de perfecte keuze. Dit Franse kinderkleding merk bestaat al sinds 1975 en biedt hoogwaardige kinderkleding die zowel mooi als comfortabel is. Hun collecties zitten altijd vol prachtige stoffen en rijke materialen, en kenmerkt zich door het gebruik van veel zachte en neutrale tinten. De felle kleuren die je ziet, zie je met name terug in de accenten van de kleding. Zoals een tekst opdruk. De collectie is er van baby tot tiener, zodat het altijd gemakkelijk is om iets te vinden dat je zoon of dochter past. De gehele collectie is gemaakt  van 100% katoenen. Kijkje nemen? Check dan even deze link

2. FINGER IN THE NOSE
Finger in the Nose is ook zo’n merk dat je in Nederland niet heel veel voorbij ziet komen, daarom brengen wij het op Kindermodeblog graag nog even onder de aandacht. Dit kinderkleding merk is te gek! Wij zouden de kinderkleding van Finger in the Nose omschrijven als stoer, edgy, klassiek – op z’n tijd- en zeker ook met een knipoog naar rock ’n roll. Gezien de behoorlijke prijs van de kledingstukken van Finger in the Nose mag je het volgende wel verwachten: kwalitatieve rijke stoffen en tijdloze toch zeer fashionable kinderkleding. Een merk om zeker eens even beter te bekijken of in gedachte te houden als je opzoek bent naar iets moois, iets cools, en iets unieks. Soms zijn we wel een beetje klaar met het eenheidsworst gevoel toch? Juist ja, daarom. Zet Finger in the Nose maar op je lijstje!

3.MAISON TADABOUM
Toen wij met Kindermodeblog dit merk voor de eerste keer zagen, op de Pitti Bimbo kindermode beurs in Italië, waren wij meteen verkocht! Dikke sweatstoffen, toffe details en printjes, wij waren direct in LOVE. Hoewel de naam nog steeds lastig te onthouden blijft, Tadaboum, Tabadoum, Tadaboem, ja wat is het nou? Wij worden ook een jaartje ouder he 😉 Toch blijft dit leuke merk aan de oppervlakte zweven als heel leuk Frans kinderkleding merk. Het Franse Maison Tadaboum heeft duurzaamheid als een van dé belangrijke pijlers. Ze maken dan ook alleen gebruik van biologische materialen zoals katoen en linnen. De ontwerpen van Maison Tadaboum hebben een speels en sportief karakter. En gelukkig is het tegenwoordig helemaal normaal om in je joggingpak naar school te gaan! Stoer sneakertje eronder, rugzak op, en je kleine gaat als een speer naar school. Tip: check ook even hun SALE pagina, nog zoveel leuks te scoren!

4. EMILE ET IDA
Een prachtig merk, dat is wat Emile et Ida is één woord omschrijft. Dit Franse kinderkleding merk biedt een uitgebreide keuze aan stijlen, van traditionele Franse klassiekers, denk aan Bretonse strepen tot modernere items als jumpsuits of spijkerjasjes. De collectie van Emile et Ida is ontworpen met het oog op comfort, zonder het stijlvolle uit het oog te verliezen. Kinderen kunnen er in Emile et Ida geweldig uitzien, maar zich er ook helemaal lekker en comfy in voelen! De kleding is gemaakt van lichte en zachte materialen. Heb jij al eens iets geshopt van dit merk? Of stiekem al heel veel? 😉 Surf via deze link naar Emile et Ida

5. ZADIG ET VOLTAIRE
Last but not least willen we het Franse merk Zadig Et Voltaire nog even met jullie delen. Dit is zo’n geweldige keus als je houdt van stoere en trendy kinderkleding. Niet goedkoop, maar wel supercool! Dit mode merk laat zich inspireren door de Parijse streetstyle en houdt het tegelijkertijd een eenvoudig en verfijnd. Denk aan strakke silhouetten gecombineerd met gedurfde prints of subtiele details zoals sterren of stippen hier en daar. Ook veel zwart, rock ‘n roll achtige looks en andere toffe musthaves! Maar, ook gelukkig nog veel kleur te bekennen. Dus wat ons betreft een kindermode merk met voor ieder wat wils. Ben je benieuwd, check dan zeker even hun online shop.

Welke van deze 5 Franse kinderkleding merken spreekt jou het meeste aan?
Laat ons vooral ook weten als we dit lijstje kunnen aanvullen en met welke merken… 🙂

Plaats een reactie