10x KINDERKLEDING MUSTHAVES

Het nieuwe kindermode seizoen staat voor de deur! Op dit moment zijn de eerste kinderkleding merken al aan het uit leveren en/of ze gaan dat op korte termijn doen. Ik blijf het altijd zo’n dubbel gevoel vinden… Die leuke zomercollecties met lieve rokjes, zwierige jurkjes, toffe t-shirts en gave meisjes en jongens broeken uitleveren in hartje winter. Wat vinden jullie daar nou van? Hoewel die nieuwe collecties natuurlijk helemaal het einde zijn, staat mijn hoofd er gewoon nog niet helemaal naar. Zeker niet nu het óók nog begint te sneeuwen in Nederland. Het schijnt in Brabant prachtig wit te zijn vandaag, nou hier in Den Haag nog geen vlokje gezien hoor maar koud is het wel. Brrr… Ik ga zo dus maar eens een online shop rondje maken voor handschoenen en mutsen 😉 Die zijn weer eens kwijt hier in huis. En, ik ga nog even lekker kindermode SALE shoppen. Om te beginnen, start ik vandaag bij Omoda. Een hele fijne webshop vind ik dat!

Voor wie het even gemist heeft, Omoda heeft vorig jaar een “online kinderafdeling” geopend met hele toffe kinderkleding merken. Ze hebben echt een leuke kids collectie en je kunt ook meteen voor jezelf je slag slaan. 😉 Maar goed, nu gaan we het even alleen over de leuke kinderkleding hebben. Een kleine greep uit hun toffe merken pakket: Ammehoela, Stand Studio, Mar Mar Copenhagen, Baje Studio, Quincy Mae, Lötiekids, Alix Mini, Scotch & Soda, Street Called Madison. Nou en eigenlijk nog veel meer. Om jullie te inspireren heb ik alvast een aantal hele leuke musthaves uitgezocht. In mijn ogen is dit een lijstje waarmee je echt wel alle kanten op kunt, maar kom je er qua combineren en styling echt niet uit, voel je vrij om mij een berichtje te sturen. Je kunt me via Instagram DM bereiken. Ik probeer daar altijd op jullie vragen en berichten te reageren. Hier iig een lekker lijstje met toffe Sale items. Wanneer je trouwens bij Omoda shopt online kun je de look meteen afstylen met een paar toffe  jongens of meisjes boots én je hebt je bestelling heel erg snel in huis. Ik spreek uit ervaring 😉 Nou mensen, fijne dag! En mocht je gaan shoppen, veel plezier.

Tags: , , ,

Plaats een reactie