LEKKER SLAPEN ONDER SNURK

Het zijn drukke tijden. December is zo’n maand die ook voor de kinderen compleet in het teken staat van de knusse feestdagen. Eerst hebben we Sinterklaas en daarna de gezellige kerstdagen. Kinderen hebben deze maand ook “drukke” programma’s en veel spannende activiteiten op de planning. De kerstviering op school, veel feestjes hier en daar. Het is een heerlijke tijd! Wij horen veel moeders over volle dagen en agenda’s. En dat is ook zeker zo, maar ja, het is ook zo’n leuke tijd hè! De kerstbomen, de lichtjes, het is vroeg donker, thuis lekker de kaarsjes aan… Tegen het einde van de dag is het heel gezellig dat het zo vroeg donker wordt… Maar in de ochtend is het wel wat lastiger om uit bed te komen…Ervaren jullie dat ook zo? We willen niets liever dan nog even wat langer in bed blijven liggen en wegkruipen onder dat warme zachte dekbed… En als het dan ook nog zo’n leuk dekbed is van zachte kwaliteit. Daar willen we nog wel even wat langer onder blijven liggen…
Wij hebben het mooie dekbedden merk SNURK weer even onder de loep genomen, en als je nog eens een nieuw dekbed zoekt is dit echt een tip om op te slaan. De kinderdekbedden zijn ge-wel-dig! Wat dacht je van slapen als een echte prinses, als een stoere dino, als een gevaarlijke haai? Of slapen als profvoetballer, als astronaut, of als basketballer? Dit klinkt toch te leuk allemaal?
De dekbedovertrekken van SNURK, wat zijn ze gaaaaf!! Elk dekbedovertrek van biologisch katoen voelt super zacht en comfortabel aan en is een echt style item voor de hippe kinderkamer. Voor de kinderkamer kies je natuurlijk het vaakst voor een eenpersoons dekbedovertrek, maar ook voor volwassen of een groot tweepersoons bed kun je bij SNURK zeker een kijkje nemen! Ze hebben hele toffe prints, in alle bedden maten! Dus je kunt ook lekker met z’n tweeën onder zo’n kek dekbed slapen. SNURK heeft trouwens nog veel meer dan alleen zachte dekbedden van biologisch katoen, maar ze hebben ook kinderkleding, hele toffe print pakken, pyjama’s, sierkussens en nog veel meer! Hup even surfen naar deze toffe shop en laat ons zeker even weten wat je ervan vindt. En misschien ben je op dit moment al voorzien van een goed dekbed, maar nogmaals, sla deze tip dan op voor later! Fijne feestdagen, geniet ervan!

Tags: , , ,

Plaats een reactie