BABY WINTERJAS KOPEN? DIT ZIJN TIPS EN TRENDS

Wat leuk dat je langskomt op mijn blog. Misschien kom je hier dagelijks of is het juist vandaag de allereerste keer, welkom! In deze blog ga ik je wat handige tips geven voor het kopen van een winterjas voor een baby en zal ik je in het kort ook bijpraten over de laatste winterjas baby trends, want die zijn heel erg leuk dit seizoen! Of je nou net voor de allereerste keer moeder bent geworden, of al een heel elftal hebt gebaard, het kopen van een babyjas kan best lastig zijn. Als eerste tip wil ik je meegeven, kies voor zachte materialen. Vooral de binnenkant van een babyjas moet lekker zacht en comfortabel zijn. Veel jassen zijn tegenwoordig gevoerd met zachte fake fur of teddystoffen, dat is natuurlijk heel erg fijn, zacht en lekker warm. Daarom zijn faux fur jassen voor baby’s echt ideaal om te shoppen voor je kleintje.

Dan mijn tweede tip. Kies een jas net een beetje op de groei. Veel te groot is natuurlijk geen gezicht, maar het is natuurlijk ook zonde als je baby er binnen een paar weken al is uitgegroeid. Dus bedenk even welke maat je kleine knapperd draagt op dit moment, of beter gezegd, welke maat hem of haar nu op dit moment het beste aansluitend past, en shop daar dan een maatje bovenop. Dan zit je wel goed! En hoewel het vooral belangrijk is dat je baby het lekker warm heeft en er comfortabel bijligt (of al loopt!) wil het oog natuurlijk ook wat. Op Kindermodeblog houden we de modetrends altijd nauwlettend in de gaten, en deze modetrends zien we ook terug in de jassen. Laat je inspireren door de trend die het beste past bij jou en je baby!

Fake fur / teddy stoffen: een echte trend voor jong en oud! Het staat ontzettend leuk en draagt bovendien heel erg fijn. Hoe cute zijn deze jasjes….

Een opvallende kindermode trend is: Reversible. Deze modetrend is ontstaan door de maatschappelijke ontwikkeling rondom het milieu en duurzaamheid. Het idee is natuurlijk dat je met twee kanten meer uit 1 kledingstuk kunt halen, en daar is zeker wat voor te zeggen! Bovendien is het bij kinderen ook nog eens een handige tool omdat de mouwen met zo’n reversible jas altijd goed zitten 😉 Een reversible jas is daarom niet alleen een duurzame keuze, maar ook heel geschikt voor wie niet kiezen kan tussen al die leuke baby winterjassen.


We wensen je veel succes met het shoppen van een leuke jas en alvast veel draagplezier gewenst voor de kleine meid of boy!

Plaats een reactie