TOP 10 LEUKSTE KINDERKLEDING WEBSHOPS 2022

Yes!! Daar is ie dan eindelijk! Hét lijstje met de top 10 leukste kinderkleding winkels / webshops van 2022! Het was niet makkelijk en het lijstje had misschien nóg langer kunnen worden want er zijn nou eenmaal erg veel leuke kinderwinkels in Nederland en in België, maar we hebben onze keuze gemaakt en wij zetten deze 10 supergave kinderkleding shops heel graag in ons Kindermode zonnetje! Het is onze Kindermodeblog top 10 en we willen deze heel graag met jullie delen, want het is gewoon heel fijn om zo’n lijstje bij de hand te hebben of om op terug te kunnen vallen wanneer je opzoek bent naar leuke kinderkleding!

De lijst noemen we een top 10, maar is niet op een bepaalde volgorde. Onze tip: Neem dus bij alle webshops een kijkje, zet ze in je favorieten, ga ze volgen op sociale media, en shop wat leuks bij ze! 🙂 Wij zijn iig razend enthousiast over deze kinderkleding winkels en webshops, en hopen dat jullie dat ook zijn. Als je naar aanleiding van deze blog iets leuks gaat scoren, laat je het ons dan weten als je goed geslaagd bent? We vinden het altijd leuk om wat terug te horen en stiekem nog leuker: we ontvangen graag blije foto’s met jullie kinderen in hippe outfitjes!

We hopen jullie met deze lijst te inspireren om nieuwe shops / kinderwinkels te leren kennen, om nieuwe kindermodemerken uit te proberen en nieuwe musthaves te ontdekken, nieuwe combinatie ideeën op te doen en jou gewoon heel blij te maken met deze leuke en handige shops-lijst. Het is ook gewoon een heerlijk lijstje om het geheugen weer eens mee op te frissen… 😉

*** Note to you! Ben je na het lezen of zien van deze blog blij verrast en wil je hiervoor iets heel kleins terugdoen? Je kunt ons helpen! Deel deze blogpost met onze top 10 leukste kinderkleding webshops met je vriendinnen, familie of social media volgers. Deel de bloglink door via je Instagram Stories, je Facebook of WhatsApp en deel de liefde voor kindermode door. Kleine moeite om te doen, en wij zijn je er heel dankbaar voor! ***

Elvis & Otis
Deze kinderwinkel met webshop in Den Haag is gewoon superleuk! Heb je binnenkort een dagje Den Haag op de planning of woon je in deze stad (of in de buurt) maar ken je deze winkel nog niet? Zet Elvis & Otis maar gauw op je to go lijstje! Maar eerst surf je alvast even naar hun webshop om inspiratie op te doen of om een leuke outfit te scoren. Je kunt namelijk helemaal los in hun fijne webshop! Want wat hebben ze leuke items en toffe merken. Heb je even? Mini Rodini, Bobo Choses, Bonmot, Mar Mar Copenhagen, Tiny Cottons en ga zo maar door. De kinderkleding collectie van Elvis & Otis is opvallend, kleurrijk, lekker veel prints, en goed met elkaar te mixen en matchen. Dit is trouwens ook een heel handig en leuk shopadres voor gaaf speelgoed, handige baby musthaves en coole kraamcadeautjes. Bij deze leuke kinderwinkel zit je altijd goed 🙂 Surf via deze link snel naar hun webshop

Nyn Styles
NynStyles is één van die topwinkels uit het hoge Noorden met een HELE LEUKE webshop. Nynstyles is al jarenlang een steady begrip in kindermode land, maar toch is er dit jaar wel iets heel leuks veranderd bij Nynstyles. Begin dit jaar heeft eigenaresse Nynke namelijk haar bloedeigen zus aan boord gehaald, en mét succes! De twee zussen bundelen nu hun krachten, maar kunnen elkaar ook helpen en opvangen als het eens nodig is. We weten allemaal dat het moederschap en ondernemen een pittige job kan zijn, waarbij het soms zoeken is naar de juiste balans. De zussen blijken een gouden duo te zijn en samen met het team van NynStyles maken zij er echt een feestje van. Of je nou langskomt in de winkel of online de leukste musthaves scoort, met een hippe kinderoutfit van NynStyles gaat je kroost de show stelen. NynStyles heeft een collectie om van te watertanden, van baby tot tiener, dus surf er snel heen voor een heerlijke shopsessie.

Sorbet Kidscouture
Melanie staat aan het roer van deze geweldige kindermode webshop. Met gedurfde items kun je bij Sorbet KidsCouture iets kopen waar niet iedereen in loopt. Door deze items te mixen en matchen kun je hier ook nog eens je eigen draai aan geven. De webshop heeft hele leuke vrolijke en hippe kinderkleding merken, denk aan: Mini Rodini, Ammehoela, Carlijn Q, House of Jamie en nog veel meer. Wat opvalt zijn de comfy kledingstukken, zachte stoffen en toffe prints. De echte kindermode fashion addict kan hier z’n ei wel kwijt.
Wat trouwens ook heel leuk is bij Sorbet Kids Couture, je kunt met je aankopen sparen voor een nieuw stoptegoed. Wat een goed idee! Ik zou zeggen, rennen of surfen, ga direct even kijken in deze toffe webshop.

KidsStore in Haarlem
Is het voor je kleine spruit weer eens tijd om een kappertje te pakken? En is ie niet alleen uit zijn of haar knappe kapsel gegroeid maar zijn ook de benen flink de lucht ingeschoten? Plan dan maar gauw een bezoekje aan deze toffe kinderwinkel met kappers-service in het mooie Haarlem. Deze toffe kinderwinkel blijft zich vernieuwen, en is steeds weer opzoek naar gave leuke nieuwe kindermodemerken. Door steeds te blijven vernieuwen kunnen ze jou namelijk telkens weer verrassen met iets leuks! De collectie van Bobo Choses springt er op dit moment echt uit in hun webshop. Ook voor speelgoed raden wij je aan zeker even rond te neuzen. Zo’n webshop is natuurlijk keihard werken om die up to date te houden, dus zie je op hun Instagram nou eens iets voorbij komen wat je online in hun webshop niet kunt vinden? Stuur ze gewoon een Dee-Emmetje (oftewel een DM) want ze helpen je gewoon via de gram aan je nieuwste coole kinderkleding. Deze winkel en webshop (en dus ook hun Instagram met service) vinden wij bij Kindermodeblog een echte aanrader. Happy Shopping! Klik hier om een kijkje te nemen in de webshop

 

TEDBabyenKids
Kennen jullie de webshop TED al? TED baby en Kids, klinkt leuk hè! TED is de afkorting van Teats En Daan, de twee dames achter deze toffe kinderwinkel in het mooie Friese Sneek. En ook de webshop is een feestje om langs te surfen. TED heeft namelijk geweldige kinderkleding merken. Wat dacht je van Scotch & Soda, Mar Mar Copenhagen, Mini Rodini, Repose Ams, Petit Blush…en ga zo maar door! Een webshop gevuld met stuk voor stuk prachtige kindermode merken, wie wordt daar nou niet blij van? Je kunt er trouwens ook superleuk speelgoed shoppen, sla deze tip dus zeker op voor als je zoon of dochter jarig is, en natuurlijk ideaal voor de feestdagen. En eigenlijk is het gewoon elke dag even leuk om de webshop en hun Instagram account te checken, want ze blijven je maar inspireren met hun toffe combinaties. En ben je in de buurt van Sneek? Dan is deze kinderwinkel een must visit! Klik hier om te shoppen bij TedBabyEnKids

 

The Little Rich
Hebben jullie al van The Little Rich gehoord? Deze kinderkleding webshop is een onderdeel van Kklup, een geweldige lifestyle winkel in het Oosten van Nederland: Winterswijk welteverstaan. In deze prachtige winkel met zowel mode als gave interieur artikelen vind je merken als als HKliving, 10DAYS, Urban Nature Culture, BY-BAR en MOOST Wanted. En hoewel we Kklup zeker even bij jullie willen tippen, zijn we hier natuurlijk om hun leuke kindermode concept onder de aandacht te brengen: The Little Rich. Wij kwamen deze leuke winkel op het spoor en waren direct razend enthousiast. Wanneer wij ergens heel enthousiast over zijn, willen wij dit natuurlijk me-teen met jullie delen. De collectie is nog niet groot, maar springt er voor ons wel echt uit! The Little Rich heeft hele toffe dingen! Van het Instagram account worden wij ook helemaal blij, dus vergeet niet om ze hier te gaan volgen voor je portie inspiratie. En voor nu? Surfen maar, zo snel mogelijk naar The Little Rich

Kind zo Blij
Wat word ik toch altijd vrolijk van deze winkel en de manier waarop de twee eigenaressen – de vriendinnen Stella en Nelleke – hun Instagram bedrijven. Wat ze óók ontzettend leuk doen, is de kinderen gaaf aankleden! Bij deze mega leuke kinderwinkel in Dordrecht met een hele fijn webshop kun je terecht van jong tot oud, of zoals ze zelf zeggen: van wieg tot puberteit. Stella en Nelleke kopen elk jaar een fantastische mix van merken in, en dat kun je zien. Gray Label, Maed for Mini, Carlijn Q, The Campamento, Wander en Wonder, Tiny Cottons, en ja, dit lijstje van geweldige kindermode merken houdt niet op. Vind je het lastig om een leuke combinatie te maken? Laat je helpen door de girls, want dit doen ze graag! Ze mixen voor jongens én meisjes de leukste outfits bij elkaar. Surf maar snel naar hun leuke webshop, veel plezier met shoppen!

Goldfish
In onze top 10 kinderwinkels slash webshops, maken we ook een uitstapje naar België, want ook daar zijn natuurlijk geweldige kinderwinkels en webshops te vinden. Eentje springt er voor ons echt bovenuit en dat is de webshop: GoldFish. Het merkenpakket is om bij weg te dromen, dankzij de eigenaresse  die echt een geweldige modesmaak heeft. Bij deze webshop én winkel in Mechelen word je enorm geïnspireerd door de voor-gestylde sets en ze laten je graag zien hoe je de kleding kunt dragen op een stijlvolle en unieke manier. Precies waar we bij Kindermodeblog van houden! Mijn modehart klopt als een gek wanneer ik scroll over deze webshop, en ik word enorm hebberig van alle leuke dingen. Ook voor jongens kun je hier nou eens echt originele coole dingen shoppen. Ohja, en ook voor mama’s hebben ze een leuke afdeling. Kortom, een webshop bomvol leuks! Klik hier om naar de shop van Goldfish te gaan!
Goldfish heeft trouwens ook een hele inspirerende nieuwsbrief en het zou heel tof zijn als je je hiervoor wilt inschrijven! Ze noemen het zelf Gossip, klinkt ook net even wat leuker dan “nieuwsbrief” hihi. Hup, inschrijven via deze link dames, doen!

 

Tumble ‘N Dry
Inmiddels staat de webshop van Tunble ‘N Dry al weer lange tijd als een huis! Tumble ‘N Dry heeft een stoere, draagbare collectie waarbij kwaliteit en prijs mooi in balans is! Dit kindermode merk is voor de kleine avonturiers onder ons. Van de ruige bossen tot aan koude skipistes of de chique Franse steden; de FW22 collectie bestaat uit drie avontuurlijke thema’s voor jongens en meiden van 0 tot 15 jaar. Deze collectie is speciaal voor alle kids die er lekker op uit willen gaan! Tumble ’N Dry vindt het belangrijk dat kinderen lekker buiten kunnen spelen en de wereld kunnen ontdekken, dus de items zijn dan ook geïnspireerd op wandelen, wintersport, hiking, mountains, retro wintersport en skiën – oftewel: ‘Let’s go on adventures!’ Met de feestdagen in aantocht is het ook zeker een aanrader om even een kijkje te nemen bij Tumble ‘N Dry, want zij hebben weer een hele mooie kerst capsule collectie gelanceerd. Voor de meiden vind je veel lurex en een mooie donkere vlinderprint terug. Voor de jongens zijn er chique Oxford look-a-like overhemden in een luxe piqué kwaliteit aangevuld met stoere allover ski-printed items. Maar je weet het hè, tegenwoordig kunnen shiny items elke dag! Je mixed en matched deze items na de feestdagen gewoon door met de rest van de kinderkledingkast. Klik hier om te shoppen bij Tumble ‘N Dry

 

Tokkelientje
Op de homegage van Tokkelientje word je eigenlijk al direct verlekkerd met de leuke dingen die ze hebben! Onze eerste blik valt gelijk op hele leuke enfant thermo boots, de collectie van Ammehoela, Bobo Choses… Zucht! Wat een leuke dingen! De pijlers van Tokkelientje zijn: duurzaamheid, comfortabel en goede kwaliteit. Dat is ook precies wat wij zoeken en veel volgers van Kindermodeblog ook, dus daar sluiten we ons graag bij aan. Bij Tokkelientje vinden ze het belangrijk dat kinderkleding lang mee gaat. Daarom kiezen zij dus altijd voor hoogwaardige merken, en daar hebben ze er een heleboel van. Met meer dan 100 merken in de winkel en webshop, is het haast onmogelijk om niet te slagen bij Tokkelientje. Hun webshop is overzichtelijk en heeft dus enorm veel keus, maar Tokkelientje liever een keer in het echt bewonderen? Ook dat kan dus. Hun toffe winkel in Leiden is een bezoek meer dan waard. Maar check eerst maar eens gauw hun toffe webshop!

 

Alle Instagram accounts van deze 10 kinderwinkels op een rij, superleuk als je deze gaat volgen! Heel leuk ook als je er op mijn account bij komt! 🙂

Via deze link klik je direct naar het Instagram account van Frederieke Wieberdink

en volg hier Kindermodeblog op Instagram

en volg ook Tokkelientje op Instagram

en volg ook Tumble ‘N Dry op Instagram

en volg ook Goldfish op Instagram

en volg ook Kind Zo Blij op Instagram

en volg ook Little Rich Kids op Instagram

en volg ook Ted Baby en Kids op Instagram

en volg ook NynStyles op Instagram

en volg ook Sorbet en Kidscouture op Instagram

en volg ook Elvis & Otis op Instagram

Thanks voor jullie support! We zouden het ook heel erg waarderen als deze blog wilt delen met je kindermode-minded Friends en/ of volgers! 

Plaats een reactie