GESPOT: DEZE 3 LEUKE KINDERMODE MERKEN

Soms zie je met die tientallen leuke kindermodemerken de bomen door het bos niet meer, heb ik ook! Daarom ga ik de komende weken telkens op “kindermode woensdag”, 3 gave kindermode merken in het kort uitlichten in een blogpost. Ik ga mijn eigen geheugen weer eens even goed opfrissen, en hopelijk dat van jullie ook haha. Misschien zul je sommige merken kennen of herkennen, en wie weet ontdek je juist weer “voor jou” nieuwe kindermode merken. Laten we beginnen ūüôā

1.Maison Tabdaboum
Dit Franse kinderkledingmerk leerde ik een paar jaar terug kennen op de kindermodebeurs Pitti Bimbo in Florence. Ze waren toen – als ik het mij goed herinner – net gelanceerd of stonden op het punt om dat te gaan doen. Ik had direct een klik met dit kindermode merk. Een collectie voornamelijk bestaande uit sweatstoffen, in veel verschillende kleuren, met leuke kindvriendelijke printjes. Helemaal waar ik van hou! Oliver heeft hele leuke items van ze gedragen en daar veel plezier van gehad. Ik moet eerlijk zeggen, dit kinderkleding merk is een beetje van mijn netvlies gegaan, maar komt er nu weer helemaal op te staan. Ik heb een kijkje genomen op hun website, en ik kan niet anders zeggen, het ziet er allemaal weer te gek uit! Op Instagram waren ze een tijdje geleden gehacked, dus mocht je ze al volgen, check even of je het actieve en juiste account volgt. Ben benieuwd wat jullie van Maison Tadaboum vinden! Laat je het weten?

Meer zien van dit merk? Ga direct naar Maison Tadaboum

2. LötieKids
Lötiekids en ik gaan ook al way back. Dit Spaanse kindermodemerk heeft nog steeds geen mega grote collectie, maar wat ze hebben is echt superleuk!! Hele leuke prints, fijne kledingstukken, mooie kleuren, veel comfy sweatstoffen en goed te combineren allemaal. Ik heb eigenlijk even niet helemaal paraat welke Nederlandse kinderkledingwinkels LötieKids verkopen maar gelukkig heeft LötieKids het allemaal op haar website staan. Via deze link vind je een overzicht met alle verkooppunten van LötieKids in Nederland. LötieKids maakt alleen nog maar gebruik van organische stoffen, en gaat tm maat 11. Dit kun je vergelijken met maat 146, maar let op: Spaanse kinderkleding valt altijd wat aan de kleinere kant. Dus je kunt het beter een maatje groter bestellen. Heb jij al iets van Lötiekids in de kast?

Meer zien van dit merk? Ga naar de shop van Lötiekids

3. PI√ĎATA PUM
We blijven nog even in Spanje met leuke kinderkleding, want PI√ĎATA PUM heb ik ook weer even onder de loep genomen…! Ik vind dit merk leuk omdat het wat aparter, gedurfder en creatiever is. Niet elk kledingstuk is helemaal mijn smaak, maar dat hoeft ook helemaal niet. Ik pak er altijd de dingen uit die ik het tofste vind, en juist het mixen en matchen van verschillende items en ook merken, zorgt ervoor dat je echt een eigen unieke look kunt creeeren. PI√ĎATA PUM is ook een merk met een duidelijk verhaal. Zij zijn heel milieu bewust en zijn dan ook voorstander van slowfashion. Ze maken alleen gebruik van duurzame materialen en dragen met hun nieuwste collectie “HOPE” ook een sterk verhaal uit. Ze geloven erin dat het echt belangrijk is dat wij onze kleintjes nu al milieubewust opvoeden en dat we ze leren wat het belang is van recyclen, goed zorgen voor de natuur en met liefde voor alle levende wezens. Dat als kinderen dit al op jonge leeftijd leren, en onderdeel laten zijn van hun dagelijkse routine, dat dit dan in de toekomst een groot (positief!) verschil kan maken. Yes, een hele mooie boodschap en goed om over na te denken.

Meer zien van dit merk? Surf dan snel naar de website van PI√ĎATA PUM


Ik ben heel benieuwd, kende je deze merken al? Praat mee op mijn Instagram stories of via de DM! En welk merk / collectie spreekt jou het meeste aan?

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie