10X LEUKE KINDERSCHOENEN

Voor het speuren naar leuke kinderschoenen ben je bij mij altijd aan het goede adres! Ik ben DOL op kinderschoenen!!! Ook dol op damesschoenen trouwens 😉 Vandaag heb ik een eerste lijstje voor jullie met 10 leuke kinderschoenen, maar ik zal mijn ogen open blijven houden en alle leuke kinderschoenen die ik tegenkom met jullie delen 🙂 En heb je zelf nog een hele leuke tip? Stuur me gerust een berichtje!

Wat zijn op dit moment jouw favoriete kinderschoenen merken en winkels? Let me know!

1. Metallic laarsjes Maison Mangostan
2. Laarsjes van Donsje
3. Balenciaga sneakers (Heel gaaf EN heel prijzig 😉 )


4. Vega Sneakers
5. Puma X Tiny Cottons


6. Laarsjes Maison MangoStan


7. Sneakers Zara


8. Cute laarsjes Donsje
9. Laarsjes Donsje ( TE LEUK!!)
10. Lekker warm en een panter detail, love it! PEPE (via Smallable)

Zit er iets leuks tussen voor jouw zoon of dochter?

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie