LEUKE KINDERBRILLEN GEVONDEN!

Door: Lotte

Ik heb een brillenkind. Mijn Mikki blijkt super slechte ogen te hebben, jampotwaardige glazen slechte ogen!

In de tijd dat tante Corrie (ook wel corona genoemd) bij iedereen op visite kwam en alle winkels potdicht waren, kwamen wij hier via een afspraak bij de oogarts achter. Het advies was om wel een bril te kopen bij een opticien en niet online. Ja halloooo…dacht ik, bij de opticien, we mogen nergens zomaar naar binnen, hoe moet ik mij oriënteren dan. Online had ik wel een paar modellen gezien die ik mooi vond maar tegen het advies van de oogarts in gaan leek mij niet zo wijs.

Dus bij de opticien een model uitgezocht. Non de knetter, zo’n bril, wat een geld. Na 1 week was de bril al gebroken. Hij werd gemaakt maar telkens zakte de bril ook van haar neus, dus sullie was alsnog in da house. Nadat de bril de tweede keer in korte tijd weer kapot was, bleek hij te klein te zijn. Nou dat is lekker. Een nieuwe bril was nodig. Toen Mikki die bril uiteindelijk dagelijks droeg fleurde die haar niet zo op als ik graag wilde. En dat lieve mensen, dat weet je pas als je het hebt geprobeerd met verschillende outfits en haardracht…maar ja gekocht is gekocht, dus we doen het ermee.

Begin Maart klaagde Mikki over veel hoofdpijn. De zon scheen toen volop dus mogelijk dat een zonnebril wel handig zou zijn. Een gewone variant was geen optie want op de tast is het leven best ingewikkeld voor een meisje van 6. Mijn zoektocht voor een leuke enigszins betaalbare zonnebril op sterkte begon. Online kwam ik bij junior en junior terecht. Wauw, die brillen vond ik te  gek. Deze site had ik ook al eerder gezien maar ja…het advies om de bril niet online te bestellen kwam destijds als duiveltje of engeltje, wat je wil, in mijn oor fluisteren. Dit keer dacht ik…hoppa ik ga er lekker wel voor want supergave modellen en meer betaalbaar dan de reguliere opticien. We bestelden een try-out box met 4 brillen. Stiekem had ik er ook die ene in gedaan die ik al eerder als gewone bril ook zo cool vond.

Thuis konden we ze goed uitproberen met outfits en kapsels en wat was die gewone bril gaaf bij Mikki. Ik was verliefd en Mikki ook. Ook een zonnebril hebben we uitgekozen. Ik had een kleine discussie met mijn wederhelft, want ja, ze heeft toch een bril…onzin om een nieuwe aan te schaffen. Oke, puntje…maar mijn modehart klopte wild en dus heb ik toch de bril besteld, foei Lotte! Bestellen was een eitje en het contact is heel laagdrempelig. De pootjes kan je zelf verstellen, dus geen gedoe met teruggaan naar de opticien.

Mensen… wat ben ik blij met deze bril! WAUW…mijn Mikki is er te gek mee en hij past overal bij. Gaat hij wat zakken dan kan ik hem zelf bijstellen. Ik ben een gelukkig mens😊 .

De zonnebril is ook supergaaf. Mikki wil hem niet zo vaak op want met die bril is het zo donker buiten…tja kleinigheidje hou je altijd, he. Hopelijk doet ze hem volgend jaar wel vaker op!

Plaats een reactie