25X BUDGET MUSTHAVES KINDERKLEDING

Het leven is op dit moment erg duur! Hier en daar moeten we misschien wat meer pas op de plaats maken, maar we willen er natuurlijk wel gewoon superleuk uit blijven zien en leuke kleding shoppen. Ook onze kleine schatjes willen we er graag leuk en hip bij laten lopen. Daarom zijn we voor onze kinderen natuurlijk altijd weer opzoek naar de leukste outfits! Bij Kindermodeblog inspireren we graag iedereen! Wat het budget ook is, voor elke portemonnee willen we graag leuke items bieden. Daarom zijn we vandaag maar weer eens op de budget toer gegaan. We hebben lekker online gesurfd en gespeurd, en 25 mega leuke items gevonden, voor jongens en meisjes, voor groot en klein, en elk item is (ruim) onder de 25 euro. Voila hier zijn ze, en laat ons zeker even weten welke jij gaat scoren.

*** Note to you! Ben je na het lezen of zien van deze blog blij verrast en wil je hiervoor iets heel kleins terugdoen? Je kunt ons helpen! Deel deze blogpost met 25 budget musthaves met je vriendinnen, familie of social media volgers. Deel de bloglink door via je Instagram Stories, je Facebook of WhatsApp en deel de liefde voor kindermode door. Kleine moeite om te doen, en wij zijn je er heel dankbaar voor! ***

1. Gewatteerde combi bodywarmer


2. Roze gebreide trui


3. Witte tigers sweater ( BUDGET TOPPER)

4. Worker Jumpsuit (Stylingtip: combineer met wollen /beren gilet)

5. Tricot trui met crochet
6. Sweater met print
7. Capuchonsweater met toffe print
8. Jeans LooseFit
9. Vest gestreept
10. Sweatpants London
11. Blouse met kraagje
12. Stoere trui
13. Gebreide trui
14. Teddy jas met kraag
15. Regenlaarsjes Panterprint
16. Trui groen geruit
17. Trui (Tip: leuk voor tieners)
18. Teddy jasje

19. Taupe Mickey laarsjes 
20. Gebreide katoenen trui ( ook heel leuk voor tieners!)
21. Tweedelige set joggingstof
22. Trui Flowers & Love (BUDGET TOPPER)
23. Flared Legging
24. Roze jas met capuchon

 

 

25. Jas met vogels

Welke nummertjes vind jij het leukst? Reageer en laat ons weten wat jij vindt!

Foutje gezien? Oeps. Mail ons even! Dan passen we het aan.

Tags: , ,

Plaats een reactie