OMODA LANCEERT KINDERKLEDING COLLECTIE

Wij beginnen dit nieuwe kindermode seizoen met heel leuk nieuws!!! Omoda is uitgebreid met kinderkleding! Voordat we hun leuke merken pakket van toffe kindermerken gaan toelichten, wil ik eerst even iets aanstippen wat online shoppen bij Omoda heel erg fijn maakt! Heb ik namelijk zelf nog laatst aan levende lijve mogen ondervinden. Wanneer je voor 13uur besteld, leveren zij dus nog dezelfde dag bij je thuis! Dat is toch niet normaal! Zo had ik laatst op vrijdagochtend een bestelling geplaatst, met schoenen en kleding ( kleding en schoenen voor mezelf en kinderschoenen voor Doutzen en Oliver) en dit werd gewoon dezelfde dag nog, op vrijdagavond dus, al bezorgd. Door dit soort luxe worden we natuurlijk wel een beetje verpest hahaha, maar hoe relaxed is het, als je gewoon snel iets nodig hebt of gewoon niet kunt wachten om je nieuwe outfit aan te trekken! Maar goed, nu over naar de nieuwe kinderkleding van Omoda. Want die is hartstikke leuk!! Ze hebben het kinderkleding aanbod alleen nog online te koop, maar je kunt het eventueel wel afhalen in de winkel. Mocht je dat nog willen haha, nadat ik je net heb verlekkerd met mijn same day delivery ervaring 😉

Ze hebben meer dan 50 kindermodemerken in hun collectie, maar even een kleine opsomming van de merken die er voor mij uitspringen en ik denk ook voor mijn volgers en voor jullie, dat zijn: Ammehoela, CarlijnQ, Kok Noko, Kronstadt, Lil Atelier, Marmar Copenhagen, Street Called Maddison en Wander & Wonder. Ik denk dat je vooral zelf even moet gaan kijken welke merken en kleding items jou aanspreken!! Maar hieronder alvast wat inspiratie van de kledingstukken die ik zelf zo in mijn (denkbeeldige) kinderkleding kasten zou hangen. Helaas is mijn dochter er al uitgegroeid, maar ik blijf steeds weer opnieuw helemaal in de wolken raken van kinderkleding voor meisjes. Dus hopelijk mag ik jullie blijven inspireren voor jullie dochters! En gelukkig kan ik zelf nog een paar jaar voor Oliver kinderkleding shoppen! Hoe leuk zijn trouwens die bomberjassen van Street Called Madison! Ik vind die echt meeeeeega gaaf! Wat jullie?

Nou ik ben heel benieuwd wat jullie van de nieuwe kinderkleding collectie van Omoda vinden, dus laat het me vooral weten! Voor nu wens ik jullie weer een mooie en fijne week toe!

 

1. Bomberjas Street Called Madison 2. Vest Ammehoela 3. Vestje Carlijn Q 4. Blouse Lil Atelier 5. Trui Street Called Madison 6. Gilet Ammehoela 7. Sweater Franky & Liberty 8. Gilet Wander & Wonder  9. Trui Carlijn Q 10. Legging Ammehoela 11. Pants Ammehoela

1. Bomberjas Street Called Madison 2. Trui Ammehoela 3. Lil Atelier 4. Marmar Copenhagen 5. Gilet Ammehoela 6. Gilet Carlijn Q 7. Sweater Carlijn Q 8. Sweatpants Koko Noko 9. Jeans Rellix 10. Longsleeve Lil Atelier

Tags: ,

Plaats een reactie