NIEUW: KIDS SANDALEN GO BANANAS

Genieten jullie ook zo van het zonnetje buiten? Kinderen die lekker buiten spelen, fluitende vogeltjes, de bomen lekker groen. Ook de mode verandert lekker mee met het weerseizoen en mede daardoor verveelt fashion ons in ieder geval nooit! Elk seizoen weer die leuke nieuwe collecties: het blijft een feestje. Ook op kindersandalen gebied is er dit seizoen iets nieuws te ontdekken. Kennen jullie de sandalen van Go Bananas al? Dit supervrolijke kinderschoenen merk ( broer, zus of kindje van Shoesme, of hoe je dat ook wilt noemen) heeft dit seizoen hun collectie uitgebreid met hele gave sandalen. En ja, die zijn kleurrijk, anders dan anders, vrolijk en sportief. Zoals dat altijd is met nieuwe dingen, nieuwe collecties, of nieuwe trends, veel mensen moeten daar eerst nog een tijdje aan wennen. Op Instagram merkten wij al dat dat ook het geval is met deze toffe sandalen. Nog niet iedereen was compleet overtuigd, maar WIJ WEL! 🙂 Hahaha. En wij hebben al van een aantal kinderen terug gehoord dat ze ook nog eens superlekker zitten. Dus ik zou zeggen, misschien toch eens een kijkje wagen met je zoon of dochter samen? Wie weet zijn dit wel zijn of haar droom sandalen. Een ding is iig zeker, ze zijn net even anders, uniek en on trend! Hier een paar plaatjes, maar surf zo zeker even naar de website van Shoesme / Go Bananas, want er zijn er meer!

 

 

Plaats een reactie