DAMESMODE TIP: GAVE JURKEN EN SANDALEN

Eindelijk is het echt lekker weer geworden in Nederland! Hier worden wij toch zoooo blij van! Jij ook? Tijd dus om gauw de zonnebrand tevoorschijn te toveren, je strandtas van zolder te halen ( of je shopt een hele leuke nieuwe 😉 ) en het is tijd om je garderobe een flinke update te geven. Zeg maar doei tegen je winterkleding, en hallo tegen je leuke zomerkleding! Wat je style ook gaat worden dit zomerseizoen, je wilt je helemaal lekker voelen in je outfits en lekker “shinen”! En nog net een beetje meer als je naar het strand gaat, een terrasje gaat pakken of wanneer je naar een gezellige bbq gaat met vrienden en familie. Want die gaan er vast en zeker veel komen dit jaar! We hebben wat in te halen 😉 Dat dit allemaal weer zorgeloos kan, wat is dat toch fijn he! Echt zorgeloos genieten.

Misschien ga je ook nog wel een festivalletje pakken deze zomer? Kwa outfits en kleding kun je dit zomerseizoen weer ruimer denken en lekker uitpakken, hoe leuk is dat! Hoewel die comfy joggingpakken ook heel fijn waren tijdens het vele thuiswerken, het is toch stiekem ook wel weer leuk om de joggingpakken in te ruilen voor prachtige jurken! Ja dames! Dit is echt wel de tijd van het jaar om je winterkleding netjes op te bergen, en je zomerse items weer voorin de kast te leggen. Jurkjes, rokjes, shirtjes, topjes, kom maar door! Wij zijn alvast gaan shoppen en hebben al een lekkere online rondje gedaan. Ook bij Omoda vind je hele gave zomerse dingen, wij hebben daar iig al een paar hele toffe jurken en sandalen gespot! Wat vind jij van de jurken die wij hebben geselecteerd?

En wanneer je dan je favoriete jurk hebt geshopt, style je hem natuurlijk af met een paar geweldige sandalen.
Sandalen zijn er in vele vormen, maten en kleuren. Je hebt ze natuurlijk met een platte zool, wat natuurlijk sowieso lekker zit. Maar je hebt tegenwoordig ook hele vrouwelijke sandalen, met een mooie hak, gemaakt van mooie suède stof, in gave kleurtjes. Met dit soort vrouwelijke sandalen geef je een outfit net even meer extra’s mee. Maar, onze tip, wissel lekker af! Overdag ga je lekker shoppen of naar het strand met stoere platte sandalen, en s’ avonds verwissel je deze voor mooie elegante sandalen. Goed idee?

Laat die zomer maar doorbreken! Wij zijn er klaar voor 🙂

 

 

Tags: , ,

Plaats een reactie