DIT IS HET DILEMMA VAN VEEL MOEDERS

Lotte, mama van Mikki (6) en Suzie (3). Wordt dolblij van mixen en matchen van kinderkleding, het stylen van haar interieur, vintage schatten zoeken, wandelen met Siep de hond, knuffelen met Loulou konijn!! Ow, en vergeet haar Latte in de morgen niet 😉

Die Mikki van mij. De grootste uitdaging qua outfits. Mikki wil eigenlijk niks aan wat ik haar voorschotel. Te strak, te stijf, te kort, te flared, het prikt….vaak ben ik de wanhoop nabij want ik ben zo’n moeder die graag heeft dat haar meiden er leuk uitzien. Mikki zei laatst…mam, waarom moet ik altijd zo perfect van jou? En de juf had gezegd, wat een mooie jurk.
Mikki haar antwoord: Dat kan jij vinden juf maar dit is helemaal mijn moeders stijl, ik hou er niet van. HUH WATTE….oeps, dacht ik bij mijzelf. Ben ik echt zo’n drilmoeder die kost wat kost haar kinderen in de outfit stopt die zij wil. Bah, bah…zelf vond ik dat vroeger ook een nachtmerrie.
Hier moest ik wat op verzinnen en voila het concept…een beetje Mikki en een beetje mama ontstond. Ik ben mijzelf (en geloof mij, voorlopig ben ik er nog niet) aan het afleren om dat ene jurkje, jeans, flared te kopen waarvan ik hoop dat Mikki het aan gaat doen.

Ik probeer vooral dingen te kopen die Mikki aan wil, denk aan zachte stofjes, leggings, makkelijke schoenen. Met een beetje mama stijl want ik koop ze wel in leuke printjes en stofjes. En soms kijk ik ook maar de andere kant op, want wat is nou fijner als kind als je aan hebt waar jij je het prettigst in voelt en wat past bij jouw eigen stijl. Hier heeft Mikki een outfitje van de H&M aan. Zij helemaal blij met de combi want het zit lekker en ik blij met de print. Ik zeg win-win:)

Badstof set shoppen

Roze badstof set shoppen

Bruin t-shirt plus broekje

Sportief pakje

Bootstock kinderschoenen

Tags: , ,

Plaats een reactie