MOOIE KIDS MERKKLEDING BIJ DE SOCCERFANSHOP

MOOIE KIDS MERKKLEDING BIJ DE SOCCERFANSHOP

In de wereld van mooie kinderkleding is er voor ieder wat wils te vinden! Maar heb je zin om eens wat nieuws te ontdekken? Op Kindermodeblog speuren we altijd naar mooie merken, nieuwe winkels en gave webshops. En dit doen we niet alleen voor onszelf, maar speciaal voor jou! Want we doen niets liever dan jou graag inspireren met de beste kindermode. En wanneer je van echte kindermerkkleding houdt is deze blog echt een aanrader om te lezen. Want vandaag zetten wij namelijk 3 supergave kindermerken in de spotlight, allen verkrijgbaar bij de Soccerfanshop. Heb je al wel eens van Soccerfanshop gehoord? Soccerfanshop staat vooral bekend om het aanbod van high fashion brands als Black Bananas, Clan de Banlieue, In Gold We Trust en Guess. Deze gave modezaak gevestigd in Breda, heeft ook een superfijne webshop. In de webshop is het fijn surfen, want een heleboel modemerken zijn heel overzichtelijk op een rijtje gezet. Heb je al een paar favoriete labels? Dan surf je daar zo naar toe. Maar wellicht is de webshop nieuw voor je, of ben je nog niet zo bekend met de mooie kindermode merken die ze verkopen. Maak je geen zorgen, wij gaan je helpen! Vandaag zetten we 3 labels in the spotlight. Lees je mee?

1. Black Bananas
Black Bananas is een mega populair modemerk, opgericht door Wesley Balnikker. Wat klein begon, met slechts alleen een t-shirt – groeide snel uit tot een groot en populair kledingmerk. Later werd aan Black Bananas ook een eigen kinderkleding collectie toegevoegd. Uiteraard vind je deze toffe Black Bananas kidscollectie bij de Soccerfanshop: bestaande uit een hele toffe collectie met sportpakken, bodywarmers, shirtjes, alles in urban streetstyle. Dit merk is trouwens ook echt een tip voor tieners, wat zullen zij mega blij zijn als je met een item van Black Bananas komt aanzetten. Succes gegarandeerd.

2. Malelions
Nog zo’n tof merk met hele stoere en sportieve kleding is Malelions. Gave pakken, hoodies, shirtjes, broeken, Malelions heeft het allemaal. Ze hebben bovendien niet alleen toffe kinderkleding, ze hebben ook hele stoere sportieve sneakers. De collectie is opgericht door de Nederlandse Thijs Offermeijer, die een stoer merk voor mannen wilde neerzetten. Wij zeggen: missie geslaagd.

3. Lacoste
Wie kent ze niet? De toffe poloshirts van Lacoste, bekend om het kleine krokodilletje op de borst. Met een prachtig shirt van Lacoste heeft een outfit niet veel meer nodig. Bovendien zijn de shirts ook kwalitatief erg goed. De Lacoste shirts en polo’s zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar, maar bij Kindermodeblog zijn natuurlijk het groene shirt en de roze polo mega favoriet. Combineer deze met een stoere jeans of een leuke korte broek, en je zoon is om door een ringetje te halen.

Welke van deze 3 merken spreekt jou het meeste aan?

Plaats een reactie