GESPOT: DE KINDERSCHOENEN VAN KEQ

Kennen jullie het kinderschoenen merk Keq al? ” Keq, daar loop je mee weg” zo luidt de slogan van dit leuke kinderschoenenmerk. Keq is het eigen merk van Schuurman Schoenen, een grote schoenenwinkel en online webshop. Met name in Noord en Oost Nederland is Schuurman Schoenen een bekend begrip, met maar liefst 40 fysieke winkels. Nieuwsgierig waar deze winkels precies zitten? Op deze pagina vind je een handig overzicht met alle verkooppunten. Maar even over Keq. Keq is dus het eigen kinderschoenen kindje van Schuurman Schoenen, en op Kindermodeblog vertellen wij je er graag meer over! En zullen wij zometeen een paar van onze favoriete modelletjes met je delen. Lees en kijk je mee?

De collectie van Keq is lekker hip, en heeft leuke modelletjes volgens de laatste trends. Veel glitters, panterprintjes, sportieve modelletjes, laarsjes, sneakers, voor jongens en meisjes, en natuurlijk alles gemaakt van hoogwaardige materialen. Want de leuke stappertjes van ons kroost moet natuurlijk wel tegen een stootje kunnen. Want dat kinderschoenen heel wat te verduren hebben, zul je als papa of mama van een kleine doerak vast kunnen beamen. Rennen, klimmen, klauteren, springen, vliegen, verstoppertje, voetballen…. Op straat spelen, in de speeltuin, op het schoolplein…. Kinderschoenen hebben een druk leven 😉 De kinderschoenen van Keq zijn hier helemaal voor gemaakt! De Keq schoentjes zijn er voor de allerkleinsten, maar ook voor de grootste kids en natuurlijk alles daartussen in. Dus sla deze tip zeker op als je degelijke kinderschoenen zoekt voor je zoon of dochter.

Bij Kindermodeblog kijken wij natuurlijk ook altijd graag naar “de looks” van een collectie en selecteren wij de gaafste modelletjes alvast voor je. Scheelt jou weer wat keuzestress haha. Dit zijn iig onze favorieten, wij denken dat deze onwijs gaaf te combineren zijn met de leukste outfits. Wij zijn trouwens heel benieuwd, kende jij de kinderschoenen van Keq al?

Klik hier om de collectie te bekijken

Welke van deze 3 vind jij het leukst? 

Plaats een reactie