9X OUTFIT INSPIRATIE MET SHOESME SANDALEN

Het is lente en de zomer is in zicht! Tijd dus om nieuwe kindersandalen te ontdekken. De komende weken zal ik  een aantal leuke merken met je gaan delen, want het sandalen seizoen komt eraan. Of kan ik al zeggen: ” is al begonnen” ? Wat een lekker weer hebben we dit weekend zeg!
We trappen dit jaar af met de nieuwe sandalen collectie van Shoesme. Dit kinderschoenen merk zie je natuurlijk regelmatig voorbij komen op Kindermodeblog. En op mijn Instagram account kon je gister al een heleboel outfit inspiratie opdoen, met mijn twee favoriete sandalen van Shoesme. Voor de jongens koos ik een sandaal in army print. Voor de meisjes kon ik het niet laten om voor mijn favoriete panterprintje te kiezen. Met deze sandalen combineerde ik ter inspiratie maar liefst 9 outfits! 5 voor de girls, en 4 voor de boys. Ik vind de outfits en combi’s echt superleuk geworden!! En zo’n leuk sandaaltje eronder maakt de outfit dan helemaal af. De sandalen van Shoesme zijn ook nog eens “verantwoord” om het zo maar te noemen. Het voetbed is speciaal ontwikkeld zodat kinderen er gerust urenlang op kunnen lopen, rennen en spelen. En dat doen kinderen natuurlijk maar al te graag 😉 Hieronder zal ik nog een paar andere toffe modelletjes delen, want ik heb natuurlijk wel meer dan 2 favorieten haha. Ik vind de keuze trouwens echt lekker ruim dit seizoen, zeker voor meisjes! Ervaren jullie dat ook zo? Hieronder heb ik ook nog even alle kleding info opgeschreven, want daar kreeg ik via Insta al enorm veel vragen over. Ben heel benieuwd in welke outfit jouw zoon of dochter binnenkort te bewonderen is (foto’s please!) en met leuke sandalen zal het ook wel goedkomen. Laat je weten welke Shoesme sandalen het geworden zijn?
Dit zijn mijn twee favorieten
1. Panter Shoesme Sandalen Girls
2. Army print Shoesme Sandalen Boys

Ook heel leuk vind ik deze Shoesme sandalen:

Girl outfit 1 1. Jasje Louise Misha via AlexandAlexa 2. Blouse Bellerose via AlexandAlexa 3. Korte Broek Zara 4. Zonnebril 5. Sandalen ShoesmeGirl Outfit 2 1. Blouse Zara 2. Jeans Zara 3. Tas Zara 4. Zonnebril Zara 5. Sandalen Shoesme
Girl Outfit 3 1. Jasje Zara 2. Shirt Stella McCartney Kids via AlexandAlexa 3. korte Broek Zara 4. Zonnebril Mini Rodini 5. Sandalen ShoesmeGirl Outfit 4 1. Shirt Zara 2. Jasje Zara 3. Broekje Stella McCartney Kids via AlexandAlexa 4. Zonnebril Mini Rodini 5. Sandalen Shoesme
Girl Outfit 5 1. Blouse Zara Gilet Zara 3. Broekje Zara 4. Korte broek Zara 5. Sandalen Shoesme
Boy outfit 1 1. Jasje Zara 2. Hoedje Zara 3. Jumpsuit Zara 4. Rugzak Zara 5. Sandalen Shoesme
Boy Outfit 2 1. Jasje Molo via AlexandAlexa 2. Shirt Zara 3. Jogger Zara 4. Rugzak KidsLabel 5. Sandalen ShoesmeBoy outfit 3 1. Overhemd Zara 2. Jeans Zara 3. Hoedje Zara  Gilet Liewood via AlexandAlexa 4. Rugzak Kidslabel 5. Sandalen Shoesme
Boy Outfit 4 1.Blouse Zara 2. Korte broek Sproet & Sprout via AlexandAlexa 3. Shirt Sproet & Sprout via AlexandAlexa 4. Jeans jas Zara 5. Zonnebril Mini Rodini 6. Sandalen Shoesme

WELKE OUTFIT VIND JIJ HET LEUKST? 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie