5X ECHT LEUKE EN ORIGINELE KRAAMCADEAUS

Ga je binnenkort bevallen of krijgt er iemand in je omgeving een kleintje? Dan is deze blog zeker interessant omdat we vandaag een aantal hele fijne tips met je gaan delen! De geboorte en bevalling van een baby is altijd weer zo bijzonder. Vaak breekt er voor een familie een hele bijzondere tijd aan. Of het nou de eerste, tweede, derde of zelfs vierde baby is?! Het blijft heel mooi en bijzonder moment, de geboorte van een nieuw mensje. En bij een bijzondere tijd, hoort ook een bijzonder cadeau, toch dames? Op Kindermodeblog weten wij natuurlijk álles over de laatste kindermode trends en de allerleukste kinderkleding merken, maar we houden ook altijd onze ogen open voor originele en gave dingen op het gebied van zwangerschap, baby’s en kraamcadeaus. Alles wat handig en fijn is voor vaders en moeders, dat willen wij graag met je delen. Vandaag nemen we je daarom mee in de wereld van originele en gave kraamcadeaus. Mocht je na het lezen van deze blog denken, deze tips moet ik onthouden of delen met een zwangere vriendin, zus of collega? Sla de blog op in je favorieten of stuur hem door via whatsapp.

TIP 1: Gepersonaliseerde opbergbox
Bij opbergboxen gaat er misschien niet meteen een lampje bij je branden of een belletje bij je rinkelen waarbij je denkt, wow, wat ontzettend leuk. Bij opbergboxen denk je vaak als eerste aan van die suffe doorzichtige bakken die je opstapelt, vol met troep en rommel, die eigenlijk ook totaal niet passen bij je mooie en gezellige interieur. Maar wist je dat er ook super mooie opbergboxen bestaan voor kinderen mét hun eigen naam erop? Hoe cool is dat?! Tadaaaa! Daar is dan ook meteen onze eerste kraamcadeau tip. Want hoe leuk is het om zo’n mooie houten kist met deksel erop cadeau te geven, die gepersonaliseerd is met de naam van het pasgeboren kindje erop. Een origineel cadeau, waar de kersverse ouders vast en zeker heel blij mee zullen zijn!

TIP 2: Kinderrugzak met naam erop
Een kinderrugzak zal altijd goed van pas komen, dus het is absoluut een kraamcadeau dat nuttig is. Maar je hebt kinderrugzakken én kinderrugzakken. Wat wij bedoelen, je hebt baas boven baas. De teddy rugzakken met geborduurde naam erop van Kidslabel zijn echt supergaaf! Een kinderrugzak voor een pasgeboren baby lijkt misschien nog ver weg als je denkt aan school, maar dat is het zeker niet. Een rugzak voor de baby is een absolute must voor bijvoorbeeld het kinderdagverblijf, waar toch altijd wel wordt verwacht dat een kindje een extra setje kleding bij zich heeft. Maar het is ook een handige rugzak voor als de kleine een keertje uit logeren gaat bij opa en oma. Wat ons betreft een superleuk en origineel cadeau om te geven én te krijgen. Je kunt voor het borduren van de naam uit verschillende kleuren kiezen, en het is heel makkelijk te bestellen. Echt een tip om te onthouden!

kinder_rugzak_kidslabelTIP 3: Gepersonaliseerde spaarpot
Je kunt nooit vroeg genoeg beginnen met geld sparen toch? Dit is natuurlijk een cadeau met een knipoog, maar wel echt leuk en handig tegelijk. Bovendien is zo’n houten spaarpot heel leuk en decoratief om neer te zetten in de babykamer. Het geven van een spaarpot met naam erop zal vast en zeker een origineel cadeau zijn en gewaardeerd worden door papa en mama!

houten spaarpot_met naam_kidslabelTIP 4: Babyschoentjes in luxe verpakking met naam erop
Jaja, eerlijk is eerlijk. Bij Kindermodeblog gaat ons modehartje van dit leuke kraamcadeautje extra hart kloppen. Wat een tof cadeau is dit! De babyschoentjes zien er enorm schattig uit en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints. Maar wat dit cadeau extra speciaal maakt, is de naam van de baby op de verpakking. Hoe cool is dat?! Wij zeggen, sla op deze tip.

TIP 5: Een badcape met eigen naam erop
Je kindje samen voor de eerste keer in bad doen is één van die gouden eerste momenten die je nooit meer zult vergeten. Camera’s erbij en badderen maar. Zo spannend en bijzonder tegelijk! Na die eerste badsessie zal het badderen van je kleintje regelmatig terugkeren als een fijn dag-ritueel. Eentje die de band tussen de ouders en de baby versterkt, een rustmoment in de dag. Baby’s genieten enorm van het lauwwarme water, maar het feest is pas helemaal compleet als ze daarna lekker warm gehouden worden in een super zachte badcape. Een uniek cadeau is natuurlijk een prachtige badcape met eigen naam erop. Check ook even de poncho’s met naam erop! Die zijn ook ontzettend leuk om cadeau te geven én te krijgen.

Welke cadeau tip komt er op jouw lijstje? 

Bron afbeeldingen: Kidslabel

Tags: , , ,

Plaats een reactie