DUURZAAM DE ZOMER DOOR MET BE KIND

DUURZAAM DE ZOMER DOOR MET BE KIND

In de categorie ‘leuk en ook nog eens duurzaam’ vertellen we je in deze blog meer over het Nederlandse kledingmerk Be Kind. Dit duurzame merk maakt stijlvolle kleding om van te houden. Het ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook nog eens hartstikke verantwoord en bewust geproduceerd!

Te midden van alle greenwashing waarbij merken veel roepen maar weinig laten zien als het gaat om duurzaamheid, laat Be Kind zien dat het wél kan; fijne stijl, goede kwaliteit én echt transparant over duurzaamheid. Als consument verdien je het te weten wat je precies koopt, aldus Be Kind.

Be Kind is in 2019 opgericht als tegendraads, optimistisch en duurzaam kinderkleding merk. Het is geboren als tegengeluid in de oneerlijke mode-industrie. Be Kind maakt kleding van mooie kwaliteit die de natuur niet uitput en de makers niet uitbuit. De ontwerpen zijn fijn te combineren, veelal unisex en makkelijk door te geven aan een volgend kindje. In plaats van trends, gelooft Be Kind in kledingstukken die jarenlang te dragen zijn. Alles is met veel liefde en aandacht gemaakt, liefde voor zowel mens als natuur.

Tijdloos met verfijnde details, gemaakt met ‘kindness’ als prioriteit. Draag de items op een manier die bij jou past, zodat je er eindeloos van kan genieten. En leuk nieuws, want naast de basislijn voor kinderen breidt Be Kind nu uit met een eerste lijn voor volwassenen, ideaal om mee te twinnen in stijl.

Zoek je iets van goede kwaliteit wat je makkelijk kan combineren en door kan geven, iets bijzonders van puur Frans linnen, of een vrolijk, kek broekje van mooie gerecyclede stof? Je vindt het allemaal in de webshop van Be Kind. En het leuke is dat ieder product een eigen tag heeft met daarin alle informatie over het verhaal erachter. Denk aan materiaal, het proces en de impact. Ook vind je op de site informatieve filmpjes in de miniserie ‘Op reis door Kledingland’. Erg leuk om samen met je kind te kijken.

Neem een kijkje op de website van Be Kind en ga ze vooral ook op Instagram volgen voor een dosis goede mode en duurzaamheid inspiratie: www.instagram.com/bekindhonestlabel

Tags: ,

Plaats een reactie