KINDERSCHOENEN TREND

Kinderschoenen trend

De nieuwe collectie van Shoesme zul je vast misschien al gespot hebben. En misschien heb je dan ook al die leuke Chunky sneakers gespot! Dit seizoen kunnen we er namelijk echt niet meer omheen. Deze stoere sneakers met wat grovere zool, zijn helemaal “on trend” in de kindermode. Bij Shoesme hebben ze veel verschillende kleuren, voor zowel jongens als meisjes. Voor Oliver heb ik deze donkerblauwe chunky sneakers geshopt, en hij vindt ze erg lekker zitten. Dit vind ik zeker wel een vermelding waard haha, en zelfs een klein vreugdedansje hihi. Mijn zoon is namelijk een jongen die “alles” voelt als het gaat om randjes, pluisjes, en bobbeltjes in kleding en schoenen. Is dit trouwens voor meer mama’s herkenbaar? En hoe gaan jullie hiermee om? Ik houd daarom dus altijd even m’n adem in als hij iets nieuws gaat passen thuis. Iets dat ik bijvoorbeeld met veel liefde en enthousiasme voor hem heb besteld online. Het kan namelijk zomaar zijn dat hij zegt, “mama, het zit niet lekker, dit trek ik dus niet aan”. En ik kan je zeggen, daar is hij dan ook erg stellig in. Nee is dan ook echt nee bij hem. Hahaha! Zou het andersom maar zo makkelijk werken als ik eens “nee” zeg…. hihi. Anyway, ik was daarom extra blij toen de schoenen binnenkwamen en het een schot in de roos bleek te zijn. Deze donkerblauwe sneakers vielen én heel erg in de smaak, én hij vindt ze erg lekker zitten. Blije zoon, blije mama hier! Hopelijk kan hij er weer een tijdje mee voorruit….

Ook mijn volgers zijn vaak erg enthousiast over de schoenen van Shoesme. Ik deel natuurlijk regelmatig kindermode inspiratie content, hier op Kindermodeblog en op mijn Instagram kanaal. Ook voor babies, want Shoesme heeft echt hele leuke babyschoentjes. Van die kleine stoere witte sneakertjes voor babies vind ik dus zoooooo schattig. Hebben jullie die ook al gespot?

Nou bij deze even een lekkere outfit ter inspiratie! En daaronder nog een paar van mijn favoriete Shoesme Chunky sneakers. Welke vinden jullie het leukst??

1. Jeans Jas Zara
2. Roze pet Zara
3. Trui Mini Rodini
4. Broek Mini Rodini
5. Sneakers Shoesme#1 Witte Chunky Sneakers
#2 Witte Sneakers met roze details
#3 Chunky Sneakers#4 Chunky Sneakers Grijs

# 5 CHUNKY SNEAKERS 

Welke vind jij het leukst? Heeft jouw zoon / dochter ( of jijzelf) al dit soort sneakers?

Plaats een reactie