COOLE SNOWBOOTS VOOR KINDEREN

Het is hartje winter en we zijn nog lekker aan het uitbuiken van de oh zo gezellige kerstdagen! Een klein deel van Nederland had zelfs een klein laagje wit op eerste kerstdag. Maar het echte koude winterweer, dat houden wij in Nederland nog tegoed! Wij kunnen niet wachten tot er weer een paar ijskoude weken gaan aanbreken met een dik pak sneeuw! Ik zie het al helemaal voor me: de stad mooi wit, warme outfits aan, lekker wandelen, en warme chocomelk drinken!

Weten jullie nog, vorig jaar, dat we tijdens de lockdown getrakteerd werden op een mega dik pak witte sneeuw? Wij hebben met onze kinderen heel wat ritjes op de slee gemaakt door het centrum van Utrecht, het was echt genieten. We hebben zelfs nog even geschaatst, hoe leuk was dat! Dit jaar moeten we het vooralsnog van onze Franse wintersport hebben, die er binnenkort aankomt! Daarom ben ik weer even online rond gaan kijken naar snowboots voor kinderen  en er zijn gelukkig hele leuke snowboots die voldoen aan al onze eisen. Ik vind het namelijk belangrijk dat een paar snowboots voor kinderen niet alleen moeten zorgen voor warme voetjes, veel grip, dat ze waterdicht zijn en lekker zitten, maar dat ze er ook nog eens supercool uitzien! Snowboots gaan ook lekker met de mode mee, daar word ik blij van. En ik heb dus echt al hele leuke gezien! Weet je welke snowboots ik dus echt helemaal het einde vindt?! De snowboots van het merk Moon Boot. De Moon Boots zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar de zilveren spingen er echt helemaal uit voor mij! Zo cool zijn ze! Ook de blauwe, groene en gele vind ik supergaaf.

Bij Snowboots Expert hebben ze sowieso hele fijne merken met toffe snowboots. Niet alleen voor kinderen trouwens, maar ze hebben ook dames en heren maten. Je kunt dus in één klap je slag slaan voor het hele gezin, wel zo makkelijk. Wij gaan op skivakantie binnenkort, dus ik ga ook voor het hele gezin snowboots scoren daar! We gaan lekker een weekje naar de sneeuw, en hopelijk kunnen we onze nieuwe snowboots ook in Nederland nog met veel plezier gaan dragen.

Wat ook mooie merken zijn op het gebied van snowboots zijn: Sorel, Goldbergh, Merell. Heb jij al nieuwe snowboots gekocht dit seizoen? En ga je nog op wintersport?

Tags:

Plaats een reactie