BACK TO SCHOOL

Door: Sanne

Ja daar zijn we weer, de vakantie zit er weer op! Back to normaal, structuur en school. En daar waren we allemaal wel weer aan toe denk ik zo. De ochtend schoolrun, de wekker zetten en dan de meiden wakker zien te krijgen is dan weer wat minder maar goed als we eenmaal op zijn we weer aan hoor;) Hoe was jullie vakantie? Hier hebben we gewoon door mogen werken, maar de tijd tussendoor vrij hebben we ook lekker relaxed benut. Heerlijk uitgeslapen, ochtenden in de pyama doorgebracht, veel gespeeld en de meidenmiddag ( inclusief Juunes dat is de enige jongen die mee mag doen volgens de meisjes;) met kussens op de grond in de woonkamer film kijken en chips eten was ook wel een favoriet hier in huis. Jammer van de uitblijvende zomer dus niet heel veel kunnen zwemmen en waterpret beleefd, maar goed daarentegen konden we weer andere dingen doen. Deze vakantie heb ik twee dagen moeder/dochter dag ingelast en ben ik met allebei de meiden apart een dagje weg geweest, dat was super leuk en bijzonder. Vooral omdat ze daar nu erg bewust van zijn dus dat was de moeite zeker wel waard. Doen jullie dat ook, bewust een dag plannen met 1 van je kinderen?

Deze week zijn hier de scholen weer begonnen en mochten de kindjes weer terug naar school. Ze hadden er zin in, maar ook wel een beetje spannend een groep verder, nieuwe kinderen in de klas en andere juffen en meesters. Ook Juunes je weet wel mijn forever baby ging deze week voor het eerst naar “school” , hij startte namelijk op de peuterspeelzaal deze week en stiekem eerlijk gezegd vond ik het best een dingetje toen ik ze maandagochtend alledrie met rugzak en al bij school mocht brengen. Gelukkig mocht ik met Juunes even meelopen de klas in, al was het daar al gauw spelen met auto’s dus toen ik hem zei “mama gaat zo naar huis, na de boterham haal ik je weer op” riep hij: Oke mama, doei mama! Dus dat… Wat denken jullie hoelang kan ik hem nog mijn baby noemen?

Even terugkomend op de rugzakken voor het nieuwe schooljaar, daar zijn we toch een partijtje goed in geslaagd:) Zoals jullie weten help ik af en toe mee in de winkel bij Little Things in Arnhem waar ik een hele toffe rugzak voor Juunes heb kunnen scoren en ook Benthe mocht ook een nieuwe dit jaar die scoorde we bij de H&M heerlijk met bloemetjes en handige vakjes want daar kan ze haar beker in doen als ze tussendoor dorst krijgt en de tekeningen en armbandjes voor haar vriendinnen;) Lief toch! Groep 4 zit ze nu WAUW ook zo’n ding, dat klinkt gewoon zo groot ofzo! Wat ook wel grappig is ze heeft een juf nu die mij les heeft gegeven in groep 3, blijft toch bijzonder. Dat ze groot worden wordt ook wel heel duidelijk in de garderobe want jeetje overal groeien ze uit, de schoenen passen niet meer broeken zijn te kort en de smaak van de meiden zelf veranderd ook met de dag! We hebben al wat nieuwe aanvulling gescoord al ben ik bang dat het hier niet bij blijft, Eden kan gelukkig ook veel van Benthe weer overnemen dus dat scheelt alweer en blij als ze is met alles! Doen jullie dat ook altijd zo net voor het nieuwe schooljaar/ seizoen even checken wat er nog past en wat niet meer? En koop je dan in op setjes of gaat alles het mandje in wat je maar leuk vind en zie je wel weer hoe je het gaat combineren? Ik ben van het inslaan en dan zien waar het mee gedragen kan gaan worden, en ja ik betrap mezelf er weleens op dat ik kleding in de kast heb hangen die er dan te weinig uit komt oeps! Wie weet is dit het moment daar iets beter mee om te gaan? Wie weet…..

Leuk dat jullie er weer zijn om me blog te lezen, en naarmate de nieuwe collecties weer binnen stromen en ik weer  op zoek ga naar toffe combi’s, ga ik aankomende tijd weer veel inspiratie voor jullie online zetten. Mocht je verzoekjes hebben, how to wear vragen laat het me weten vind ik leuk;)!

Veel Liefs Sanne -XO-

 

 • Broek Hema
 • T shirt Zara
 • Body Alwero
 • Rugzak H&M
 • Sneakers Fila

 • Playsuit Bobo Choses ( preloved)
 • Sneakers Zara ( oude collectie)

 • Pet Bobo Choses
 • Tuinbroek Hema
 • T shirt Zara

 • Maillot Silly Silas
 • Blouse Prenatal

 • Pet Bobo Choses
 • Legging Hema
 • Body Alwero
 • Knitted trui Zara
 • Rugzak Petit Monkey

 

Plaats een reactie