SOPHIE IN GAVE OUTFIT!

Je kunt je dochter natuurlijk een basic outfit aantrekken, maar ik pak liever net wat meer uit! Het combineren van printjes en een verrassende outfit creëren dat goed past bij het kind en waarin het lekker kan spelen en bewegen, én zichzelf kan zijn…. vind ik net even wat uitdagender en vooral ook veeeeel leuker! 🙂 Paar weekjes geleden was ik bij een hele leuke kinderwinkel in Apeldoorn: Hedgehod and Deer. Daar stylde ik een paar kindjes. Vandaag wil ik weer een leuke outfit met jullie delen!
Sophie draagt een geweldige bloemenrok van Scotch R’Belle, met daarop een panterprint top van Maed for Mini. Misschien dat je in eerste instantie denkt, kan dat wel samen, die printjes bij elkaar? Ja dat kan dus! En nu het nog steeds fris is buiten, draag je daar nog een extra lekker laagje bij. Sophie heeft een prachtige groene top aan van Maed for Mini, en wat piepen die pantermouwtjes daar leuk en speels onderuit. Ooooh ik ben echt mega enthousiast over deze outfit, wat vinden jullie ervan?

Je shopt de gehele look bij HedgeHog and Dear (leukste kinderwinkel van Apeldoorn!) maar je hoeft natuurlijk niet helemaal die kant op als je aan de andere kant van Nederland woont. Ze hebben een hele fijne webshop. Ik zal de items hieronder even voor jullie linken. Veel shopplezier!

Groene top Maed for Mini
Rok Scotch R’ Belle
Panter top Maed for Mini
Sokken Konges Sjold
Laarzen Bootstock 

Plaats een reactie