2X HIPPE OUTFITS ZUSJES

Gister kon je op Kindermodeblog al de twee outfits van Sophie spotten, vandaag deel ik twee looks van de lieve zusjes: Isabeau & Philou met je! Deze twee vrolijke meisjes met allebei een hele eigen stijl kunnen allebei leuk gestyled worden met de kinderkleding van Hedgehog and Dear. Bij Philou ben ik voor een lekkere eigenwijze look gegaan, door het mixen van verschillende prints, maar wel vanuit eenzelfde soort kleurenpalet waardoor het toch een geheel vormt. Het mega leuke jasje dat Philou draagt liet ik gister ook al zien bij Sophie, maar jeetje wat een tof exemplaar is dit. Wat ik wil zeggen, shop dit jasje want hier gaat je dochter (en jij ) zooooveel plezier van hebben. De stof is lekker stevig, wat hem erg mooi laat vallen. Ik vind het een echte musthave!!

Isabeau is voor een prachtige jurk gegaan met stoere boots eronder! Deze jurk is gemaakt van een prachtige stof en diepe kleur, en zit als gegoten. Het fijne aan een jurk als deze is, je hoeft verder niets meer te doen, maar feestelijk en bijzonder is het wel! Welke van deze twee looks spreekt jou het meeste aan?

De info en linkjes vind je onder de outfits, maar stuur de winkel gerust een DM voor meer info!


Outfit 1:
1. Jasje Lil Atelier
2. Shirt Hedgehog & Dear
3. Broekje Hedgehog & Dear
4. Kousen CarlijnQ
Outfit 2:
1. Jurk Daily Brat
2. Laarzen Bootstock

Welke van deze twee outfits is jouw favoriet?

Plaats een reactie