10X DE FIJNSTE VERZORGINGSPRODUCTEN VOOR KINDEREN

Nu we nog steeds niet echt gemakkelijk zonder maatregelen de stad in kunnen ivm de corona situatie, is online shoppen een dagelijkse bezigheid geworden voor veel mensen. Ook fijne winkels zoals Douglas, waar ik eerst vaker fysiek kind aan huis was, staat nu op mijn online boodschappen lijst. Bij de online shop van Douglas slaag ik altijd reuze goed voor mijzelf. Ik shop er mijn favoriete mascara ( dat is: Lash Augumented )
en ik koop er altijd mijn foundation van Sisley, zwarte oogpotlood van Chanel en blush van huismerk Douglas. Allemaal make up aanraders als je het mij vraagt! Gebruik jij toevallig ook een van deze producten?

Ook voor kinderen kun je bij Douglas terecht en het leek me leuk om eens een aantal hele fijne kinder verzorging producten op een rijtje te zetten. Lees en kijk je gezellig mee?

  1. Calendula creme bad Weleda
    Weleda is een ontzettend fijn merk. Ik heb hier goede ervaringen mee, vooral van toen de kindjes nog klein waren. De romige badcrème van Weleda Calendula is speciaal voor de tere babyhuid zonder de natuurlijke beschermlaag van de huid aan te tasten. Met ingrediënten als biologische amandelolie en sesamolie die ervoor zorgen dat het babyhuidje zacht en soepel blijft, en die ook helpen de huid te beschermen tegen uitdrogen.
    2. Zonnebrand Dermolab 30
    Dit jaar is de zon er vroeg bij! Wat is het genieten zeg, met deze lente dagen, een cadeautje van de natuur zullen we maar zeggen. Misschien is het wat voorbarig om al fanatiek met zonnebrand te gaan smeren, toch kun je maar beter voorbereid zijn en de kinder zonnebrand in huis hebben. Deze tube van Dermolab Sun Cream for Kids SPF 30 heeft een lichte en niet-vette textuur die snel door de huid wordt opgenomen. Deze zonnecrème is speciaal ontwikkeld voor de lichte en gevoelige huid van kinderen. Deze formule bevat geen siliconen, parabenen, alcohol en kleurstoffen. Met hoogwaardige UVA- en UVB-filters die roodheid door de zon voorkomen. Daarnaast is de Dermolab Sun Cream for Kids verrijkt met een complex van sinaasappelsap, rijk aan vitamine A, B1, B2, B5, B6 en B9 voor een beschermende, voedende en hydraterende werking. Waterresistent. Gooi hem snel in je mandje, en smeren maar! Binnenkort!3. Calendula Billenbalsem is ideaal voor de verzorging en bescherming van de billetjes. Pssst! Ik gebruik deze creme soms zelf ook op hele droge plekjes. Geen idee of dat de bedoeling is, het helpt wel! Zeker nu we deze winter door corona zo ontzettend veel binnen hebben gezeten, merk je wel dat een droge huid eerder opspeelt. Maar goed, er even vanuit gaande dat we deze fijne creme alleen voor de baby billen gaan gebruiken: Goed voor: de geïrriteerde huid, vermindering van roodheid, bescherming tegen vocht.Deze beschermende balsem met zinkoxide verzorgt de geïrriteerde huid intensief en helpt rode billetjes te herstellen. Zonder de huid af te sluiten vormen de zuivere bijenwas en wolwas een dun natuurlijk laagje dat de huid tegen vocht beschermt. Een echte verzorging musthave die je in huis moet hebben!

4. Naif Aftersun
We weten allemaal dat het ontzettend fijn is om na een zonnige dag, je huid wat extra nazorg te geven. Zeker voor kinderen een echte must! Naïf Cooling After Sun Gel kalmeert en verkoelt, met behulp van ingrediënten als aloë vera en glycerine. Precies wat de kwetsbare huid nodig heeft na blootstelling aan UV-straling. Het kan niet vaak genoeg gezegd worden, maar de huid herinnert zich elke zonnestraal vanaf de geboorte. Smeren dus, met zonnebrandcrème én after sun. Naïf Cooling After Sun Gel bevat alleen de beste natuurlijke ingrediënten. Het parfum is allergeenvrij. De after sun bevat geen minerale oliën, chemische conservering of harde chemicaliën.


5. Mama Bee
Niet zozeer een product voor kinderen, al kan het geen kwaad, dit is vooral fijn voor mama’s met zwangere buiken. Deze zachte body olie hydrateert, verzacht en verzorgt de huid tijdens de zwangerschap. Met amandel en citroenolie, waardoor dit product heerlijk ruikt!


6. Babydoekjes!
Onmisbaar natuurlijk, met een kleintje thuis. De natuurlijke plantaardige vezels Pure Beginnings Biodegradable Baby Wipes with organic aloe zijn extra zacht en plezierig voor de huid. Dit pak bevat 64 doekjes per verpakking, bestaande uit doekjes van 100% biologisch afbreekbare plantenvezel. De organisch aloë-extract zorgt voor een rustgevend en antibacterieel effect. Zeker voor de babies met een gevoelig huidje zijn deze doekjes ideaal. Heb jij ze al eens geprobeerd?

7. Paw Patrol Douche schuim
Douchen en badderen met deze PAW Patrol fles maakt het badritueel nog leuker! Met deze shower gel & shampoo in één is het voor jouw kleine spruit altijd een feest onder de douche. Zeer geschikt voor dagelijks gebruik en de 2-in-1 formule zorgt ervoor dat jouw zoon en/dochter van top tot teen weer helemaal schoon wordt. Douchen is voor jouw kleine gewoon nog leuker en avontuurlijker met deze PAW Patrol shower gel en shampoo!

8. Showergel & Shampoo
Ook voor de meisjes is er een avontuurlijke PAW Patrol fles, dat van douchen en badderen een waar feestje maakt. Deze showen gel & shampoo in 1 is heel geschikt voor dagelijks gebruik en de 2-in-1 formule zorgt ervoor dat jouw kleine prinses weer helemaal schoon wordt. Gooi hem maar gauw in je mandje voor veel plezier in de badkamer!

9. Pure beginnings
Nog zo’n fijn product dat wij graag met je willen delen: Pure Beginnings Fun Time Bubble Bath with organic aloe. Een mondvol, maar klinkt goed toch? Dit mooie product beva ultra milde oppervlakte actieve stoffen, dat ervoor zorgt dat de huid de natuurlijke olien niet verliest. Dit fijne badschuim bevat organische sinaasappelschilolie, dat zorgt voor een kalmerende en ontstekingsremmende werking. Onder andere perfect voor meisjes die gevoelig zijn voor spruw!

10. Zonnebrand Alphanova
Deze zonnebrand, Dermatologisch getest heeft een hoge factor en is daardoor intensief beschermend. Deze zonnebrand is geschikt voor zowel lichaam als gezicht en speciaal ontwikkeld voor kinderen. Eventueel ook voor volwassenen te gebruiken, zeker wanneer je een gevoelige huid hebt!Wat extra fijn en goed is aan deze zonnebrand, zijn de natuurlijke en minerale filters. Een minerale filter biedt, in tegenstelling tot een chemische filter, direct bescherming en is bovendien niet schadelijk voor het milieu. Shoppen maar en genieten van de zon!

 

Plaats een reactie