BOYS KIDSFASHION SHOPPING

Hoi hoi! Leuk dat je er weer bent, op www.kindermodeblog.nl ! Na deze geweldige sneeuwweek gaan we het roer helemaal omgooien, wat betreft het weer 😉 (en kleding ) Zojuist las ik in het nieuws dat we dit weekend zelfs de 17 graden gaan aantikken, jaaaaa echt waar! Wat ontzettend fijn dat we mogen gaan proeven aan de lente, en ja, daar hoort ook lente outfit inspiratie bij. Een bloemetje hier, een touch of yellow, en gewoon vrolijke frisse kleuren! We beginnen deze week met een shopping voor boys, maar wat we zien in de kindermode is dat de mode voor boys & girls steeds meer door elkaar heen gaat lopen. Als jongens mama kun je dus prima ook een kijkje nemen op de meisjes afdeling en als meisjes mama kijk je natuurlijk ook even op de stoere boys afdeling.  Nou genoeg leuks weer gespot en ik heb hoop je met deze shopping weer te mogen inspireren! Laat je het even weten als je wat leuks hebt geshopt? Liefs Frederiek

1. Trui Bobo Choses
2. Sokken molo
3. Shirt The Campamento
4. Broekje Bobo Choses
5. Schoenen Zara
6. Jeans Zara
7. Jogging Zara
8. Sweater Zara
9. Sokken molo
10. Rugzak molo

Tags: , ,

Plaats een reactie