BACK TO SCHOOL

Door: Sanne

BACK TO SCHOOL Deze week is het dan echt zover! Eden telt de nachtjes af, Benthe daarentegen zou het liefst thuis blijven, wat een verschil in kinderen hé! Hoe is dat bij jullie? Hebben jullie kinderen weer zin om naar school te gaan? Door alle sneeuw die is gevallen ging de eerste dag bij ons op school niet door, dus helaas voor Eden mocht ze nog een nachtje extra slapen voordat ze dan toch echt ging beginnen in groep 1. Maar wat dan wel uniek is is dat de dames per slee naar school kunnen, hoe leuk is dat!

En hoewel ik bijna haat heb tegen sneeuw kan ik het voor de kinderen wel waarderen, nou ja voor de oudste twee. Juunes heeft er nog niet veel aan en die heeft het al snel koud ( lees een echte man 😉
Wel hebben we voor hem zijn boekje afgemaakt voor de juffen van de opvang, want ook hij mag deze week weer naar “schooltje”. Ik heb net als de vorige lockdown, zijn boekje bijgehouden met zijn ontwikkelingen, zijn avonturen thuis en met wat foto’s voor de juffen en natuurlijk later voor hemzelf. Ik weet zeker dat hij ondanks hij het nog niet kan zeggen het gemist heeft om daar te zijn, te spelen met zijn vriendjes en te knuffelen met zijn juffen. Gaan jullie kindjes graag naar de opvang, of gaan ze uberhaupt?

Ik had deze week nog twee shoots gepland staan met de kids en in de buitenlucht, wat denken jullie gaat dit nog lukken haha? Ik ben bang van niet, dat word verplaatsen denk ik. Wat dan wel het mooie daar weer van is, is dat er steeds meer kans op voorjaar komt, dus laten we het maar zo bekijken dan haha;) Deze week was het nogal vreemd qua weer, de ene dag was het 10 graden boven nul en liep je in een Tshirt, en twee dagen later was het -10 graden! Wat doe je dan aan bij je kids? Ja een skipak is ideaal met deze barre omstandigheden, maar goed moet je die wel hebben… Ik heb maar gekozen voor een maillot onder de broek lekker old school haha;) toch heb ik in het begin van de week geprobeerd nog even wat leuke outfits voor jullie op de foto te krijgen, op zich goed gelukt bij Eden maar bij Juunes pffff wat een topsport is dat tegenwoordig zeg hahaha:) Ik lig helemaal in een deuk om die gozer, hij beweegt continue ( logisch ook als je 1,5 oud;) hij steekt of zijn tong uit waarbij de trui helemaal echt helemaal nat is, of hij gaat met zijn hoofd op de grond bukkend met zijn billen naar achter staan! Tja wat moet je ervan zeggen, ik zeg maar zo ik heb mijn best gedaan voor jullie!

Laten we een klein beetje deze week zien als een begin van een nieuwe tijd, met een stukje positieve energie voor iedereen voor een frisse start op een beter jaar! Ik hoop volgende week weer heerlijke setjes voor jullie te kunnen maken en vast te leggen. Leuk dat je mijn blog gelezen hebt,nog leuker als je een berichtje achterlaat 

 

Veel liefs Sanne  

 

 • Gilet Hannah Shares
 • Jumpsuit Zara

 • Salopette Hannah Shares
 • Sweater Zara

 • Knitted trui en legging Zara
 • Slofjes Alwero
 • Colsjaal Wibra

 • Romper Maed for Mini
 • Tuinpak Zara

 • Jas en broek Zara
 • Muts Tiger
 • Body Alwero

 

Plaats een reactie