GESPOT! WEEKEND HOUSE KIDS

BRAND GESPOT! WEEKEND HOUSE KIDS

Vandaag willen we een heel gaaf kindermode merk met je delen! Wij hebben hier nog niet eerder over geblogd op Kindermodeblog, het merk ook nog nooit in het echt gezien of gevoeld. Maar het merk is al bij een aantal Nederlandse webshops verkrijgbaar, dus wellicht hebben jullie al wel goeie ervaringen met de kleding van Weekend House?

We zijn online even in dit merk gedoken en delen nu wat achtergrond info met je! Weekend House Kids is een kinderkledingmerk uit Spanje, Mataró, een klein dorpje in de buurt van Barcelona. Je krijgt spontaan zin om die kant op te gaan, bij het horen van Barcelona 🙂 Het merk is gestart in 2018 met het doel een kinderkleding te ontwerpen en te produceren met een mediterraans tintje én met als doel items te ontwikkelen die lang mee gaan. Dit kindermode merk ontwikkelt kleding op een duurzame manier, met oog voor de wereld en mensen. Het merk staat dus voor een goede werkomgeving voor de mensen die de kleding maken, maar ze gebruiken ook stoffen en materialen die duurzaam zijn ontwikkeld. Yay, daar worden we blij van bij Kindermodeblog!!
Wanneer je kijkt naar de items van Weekend House Kids zie je de liefde voor design, planten, dieren en alle moois van de natuur om ons heen. Het merk is ontstaan uit liefde voor alles om je heen, zoals kinderen, dieren, de natuur, tuinen, maar ook de heerlijke momenten die je beleeft als gezin, met familie of met vrienden in het weekend, of in vakanties.

Over de SS21 campagne zegt Weekend House Kids dat ze hun deuren hebben geopend voor de meest bijzondere karakters zoals Mr. Bohemian, the Blue Gentleman en de monocled Mr. Flamingo! Heerlijke kleuren en prints zijn in ieder geval te zien in alle items! Wij gaan iig genieten van de leuke plaatjes, zullen zeker wat items mixen en matchen in onze shoppings, enneh, mocht jij al wat van dit merk in de kast hebben….deel je het dan even met ons?

Ga naar de webshop van Weekend House Kids

Tags: ,

Plaats een reactie