6X OUTFIT INSPIRATIE

Door: Sanne

OOHHHHH jongens wat valt deze lockdown me ineens even zwaar, en nee ik wil het er niet de hele tijd over gaan hebben echt niet. Maar na nu al 9 maanden lockdown voor ons op zakelijk gebied en nu ook weer homeschooling icm met drie kleine kindjes, waarvan de oudste nu ‘echt’ huiswerk heeft, de middelste elke dag vraagt hoeveel nachtjes het nog duurt voordat ze naar school mag ( lees ze zou nu begonnen zijn in groep 1) en de jongste de hele boel afbreekt en volle aandacht wilt, wat uiteraard logisch is als je 1,5 jaar oud bent!
Gelukkig hebben we het oude jaar achter ons gelaten en pleasseee laten we dit jaar beter maken, gezonder, mooier, gezelliger en vooral met nog meer leuke kindermode inspiratie!

Goed genoeg gezeurd, ik mag weer even lekker van me afschrijven! Thank god dat ik dat nog heb.. Ook ben ik weer druk bezig met een nieuwe styling opdracht, waarbij we een hele collectie gaan shooten, de locatie mag ik stylen en wie weet kom ik nog in beeld met Eden samen…  Leuke vooruitzichten daar kan ik weer energie uithalen. Ook ben ik een eind op weg met de babykamer van mijn nieuwste neefje die ergens in februari geboren gaat worden, en eerlijk ik kan niet wachten om met hem te knuffelen!! Houden jullie ook zo van baby knuffelen? Tante zijn of worden vind ik toch wel echt heel speciaal en kan ik zo intens van genieten! Hebben jullie dat ook?

Waar ik ook niet op kan wachten is stiekem het voorjaar haha:) al weet ik ook dat de echte winter nog moet beginnen, als die al komen gaat… Maar hoe heerlijk weer nieuwe collecties te ontvangen, lekker pasteltinten aan te trekken. Blote benen met toffe sokken te dragen, en lekkere jasjes voor de koelere dagen! Sorry ik dwaal af…. Maar eerlijk hebben jullie dat ook?

Het einge voordeel van eigen horeca hebben nu is dat we daar af en toe zelf koffie kunnen gaan drinken, en met de kinderen “uit” lunchen gaan. Dan halen we extra lekker brood en ketchup, maken we speciale tosti’s en drinken we appelsap uit een flesje. Tadaa uitje van de dag! Ze spelen daar met lege kratten bouwen er torens mee, nemen een kleine bal mee en mogen voetballen in een hele lege zaal. Ze mogen zelf cappuccino’s maken en er worden koekjes gegeten. Hoe duf het ook klinkt allemaal, je moet er wat van maken hé!

De afgelopen weken hebben de kinderen vooral veel gespeeld, in het bos gewandeld, gestept, gespeeld en zelf gekozen wat ze aantrokken, dit is natuurlijk helemaal gezellig! Ik heb er dan ook voor gekozen om deze keer wat andere foto’s aan jullie te showen met zeker inspiratie hoe te combineren, maar dan in een flat lay versie. Hope you like it!

Leuk dat jullie mijn blog weer gelezen hebben, dank je wel daarvoor!

Maak er een fijne week van met hopelijk veel inspiratie op welk gebied dan ook! En leuk als je een berichtje achterlaat;)

Veel liefs -X- Sanne

 • Sweater Mini Rodini
 • Legging en sneakers Zara
 • Vestje No labels kidswear

 

 

 • Tuinbroek Zara
 • Knitted romper Maed for Mini
 • Sneakers Little Patta

 • Knitted trui Kids of April
 • Jeans Zara
 • Sjaal H&M
 • Schoenen Petit Puk ( oude collectie)

 • Body Alwero
 • Muts C&A
 • Sneakers Zara
 • Flared legging Hannah Shares

 • Knitted Vest H&M
 • Bloemenjurk/blouse C&A
 • Sneakers Reebok Animals Observatory
 • Jas (budgettip) Hema

 • Spencer en knitted trui  Zara
 • Laarzen Bootstock
 • Flared legging Zeeman ( oude collectie)

Plaats een reactie