HIPPE KINDERKLEDING OUTFITS

Door: Sanne

Wat een leuke reacties allemaal op mijn vorige blog, dank jullie wel! En wat een drukte afgelopen weekend met vooral leuke dingen hoor, maar die prikkels doen mijn oudste geen goed;( Ze is niet te doen zo gevoelig, zou het de tijd van het jaar zijn? Toe aan kerstvakantie? Ik weet het ook niet, weet wel dat ik hier niet zo heel goed tegen kan! Hebben jullie dat dat jullie kids drukker, gevoeliger zijn tegen het einde van het jaar?

Voor Eden zijn we “druk” in de weer om een soort van verjaardag te vieren, zodat het in ieder geval voor haar een feestje is. Gelukkig is zij erg snel tevreden en snapt ze al heel goed dat er niet veel mensen mogen komen, maar slingers, ballonnen, taart en opa & oma maken al een boel goed:) Nu nog die outfit(s) we hebben allebei al wat voorkeuren ingezet, deze week nog even doorpassen en afstylen en dan is mijn bijna vierjarige er helemaal klaar voor. Ik zit ook alweer helemaal in de vibe van oude foto’s terugkijken van mijn baby Eden… Hebben jullie dat ook, dat je daar dan weer helemaal in op kan gaan en nog meer bewust wordt van het feit dat de tijd MEGA snel gaat! Zo cliché maar ook zo waar. Gelukkig blijven we zelf lekker jong ( zeg ik vaak tegen mezelf haha) Als je je niks verbeeld….. Toch;)

Vandaag een dagje helemaal voor Juunes, zijn grote zussen zijn allebei een hele dag naar school. Je snapt wat een rust in huis, maar ook stiekem wat onrust omdat ik er gewoon even aan moet wennen dat ik pas om 14.30 u aan het schoolplein moet staan in plaats van 11.30 u. Extra knuffelen dan maar met mijn babyboy  Ik ga deze week de kinderkamers weer even een kleine touch up geven, gewoon omdat ik het niet laten kan! Lekker schuiven met meubels en wie weet een likje verf… Nu we zoveel thuis zijn vind ik het nog belangrijker dat er de juiste sfeer hangt, en die kamers zijn zooooo fijn!

Had ik trouwens al verteld dat ik weer tante word  JAAAAAAAA! Super leuk hé, er komt een neefje bij! YES weer een kleine baby in de familie, ik houd ervan! Ook mag ik zijn kamertje gaan inrichten en stylen, echt dat vind ik zo speciaal altijd, juist omdat het familie is. Bij de geboorte van mijn eerste neefje was ik bij de bevalling en ik denk oprecht dat ik nog nooit zo iets moois heb meegemaakt, zo speciaal en bijzonder om je eigen broer te zien veranderen in een vader. Ik zal in mijn styling account @dot.styling wat foto’s plaatsen wanneer ik aan de slag ga met zijn kamertje!

Super leuk weer dat jullie mijn blog gelezen hebben, dank je wel! Ik zal deze week wat meer foto’s gaan maken om wat inspiratie voor de feestdagen in huisoutfits met jullie te delen.

Veel liefs Sanne!

 

  • Jurk Name It
  • Legging Scotch R’Belle
  • Muts H&M

  • Body Alwero
  • Sweater Zara

  • Muts Tiger
  • Sweater Zara
  • Legging Hema
  • Sneakers LittlePatta

Plaats een reactie