HEERLIJKE BABYMODE BIJ C&A

Vandaag laten we ons in deze blog helemaal onderdompelen in babymode! Want waar de liefde voor kinderkleding vaak mee begint, is met een baby! Een zwangerschap is zoiets magisch. Wat klinkt dat zoetsappig hè 😉 Maar ja, het is echt zo. Een zwangerschap is zo’n mooie, dierbare en speciale periode. Het is een spannende tijd ook wel, waarin je hopelijk vooral kunt genieten van dat kleintje in je buik, van dat nieuwe leven dat in je groeit. Wanneer je zwanger bent, en dit hopelijk zonder zorgen verloopt, moet er ook een hoop geshopt en geregeld worden. Toegegeven, dat shoppen is toch wel een van de leukste bijkomstigheden van zwanger zijn! Voor jezelf koop je misschien mooie zwangerschapskleding – tenminste, als je dat vinden kunt, want dat is vaak best wel een zoektocht – en voor de kleine spruit in je buik ga je ook vast wat moois aanschaffen. Oooooh en het is allemaal zó schattig, heerlijk! Al die kleine babykleertjes. Wanneer de uitgerekende datum steeds dichterbij komt, raakt de kledingkast steeds verder gevuld. Herkenbaar?

Een winkel die je tijdens je zwangerschap zeker niet mag overslaan tijddens het shoppen van de leukste babykleding, is C&A. Ze hebben hier verrassend leuke items – ik ga je zo een hele toffe selectie voorschotelen – en de prijs van de babymode bij C&A is ook portemonnee vriendelijk. En dat is best wel prettig! Want eerlijk is eerlijk, de babyuitzet is al duur genoeg. Denk maar even aan de box, de kinderwagen en de maxi cosi.

Het eerste kleding stuk wat de meeste mama’s kopen is een baby rompertje. Want dat is voor de baby een onmisbaar kledingstuk! Je kunt kiezen voor rompertjes in een effen kleur, of juist in een leuk printje. Zelf houden wij erg van printjes en van mooie en diepe warme kleuren. Wij hebben hier een selectie gemaakt van fijne baby rompers. Deze baby rompertjes zijn allemaal van 100% katoen en heerlijk zacht en comfortabel. En zijn ze niet onwijs cute om te zien?

Heb je een leuke set gevonden, maar weet je even niet welke maat je moet kopen? Het kan handig zijn om een paar sets in maat 50 te kopen, en de rest in maat 56. Je zal namelijk versteld staan hoe snel je kindje groeit! Is je kleine al wat ouder en wil je online kleertjes kopen? Een overzicht met babymaten kan je helpen om op basis van de leeftijd en lengte de juiste maat te vinden. Ook ideaal bij het vinden van de juiste schoenmaat!

En met het geld dat je jaarlijks misschien wel bespaart door het veranderen van zorgverzekering, kun je weer leuke aankopen doen! Win-win, dus! 😉

Tags: , ,

Plaats een reactie