15 X MUSTHAVE JURKEN

Wij houden ervan, jurkjes voor meisjes, lekker met een legging of een panty eronder! En wat zijn er weer gave exemplaren te vinden, we hebben een selectie van de allerleukste, vinden wij dan, gemaakt! Lange jurken, korte jurkjes, velvet, bloemen, en nog veel meer gave prints en stoffen! Zelf ben ik nu helemaal gek op velvet, dus daar begin ik dan ook mee. Ik ben benieuwd welk jurkje jij het liefst in de kast van je (klein)dochter ziet hangen! We zouden het ook erg leuk vinden om je keuze te horen, laat het hieronder weten of anders via Insta of FB!

#1 Le Big 

#2 Scotch & Soda maxi-jurk

#3 Sproet en Sprout 

#4 Ammehoela

#5 Your Wishes

#6 Scotch & Soda meisjesjurk

7# House Of Jamie pocketdress

#8 House of Jamie pocketdress

#9 The New

#10 Name It Noradress

#11 Name It Naribba blauw

#12 Name It Kimmiedress

#13 Name It Frua

#14 Z8 jurk Eline blauw

#15 Sproet & Sprout

Tags: , , , , , , , , , ,

Plaats een reactie