DE COOLE OUTFIT VAN CHARLIE

Is dit een leuke outfit óf een leuke outfit?! Ja sorry hoor, we zijn nógal enthousiast! Charlie draagt een trui van het Franse kinderkleding merk Maison Tadaboum op een te gek flared pipe broekje van Tumble ‘N Dry. Ze draagt hier stoere sneakers onder van Shoesme, met leuk panter detail. Ooooh wat staat dit haar leuk!!
Nog even over het Franse Maison Tadaboum, misschien ben jij al helemaal bijgepraat omdat je ons ook op Instagram volgt waar we net in samenwerking met Maison Tadaboum een hele toffe winactie hadden: dit kinderkleding merk is helemaal nieuw! Dit is hun eerste collectie! De collectie is (nu nog) klein, maar heeft hele toffe dingen. En dit is een merk met een goed verhaal. Elk kleding stuk is eco friendly geproduceerd, het merk richt zich op duurzaamheid en elk kleding stuk is gender neutraal. Dus ja, daar kunnen wij alleen maar blij van worden!

Wil jij de onderstaande outfit shoppen of snel naar de merken kunnen surfen? Hieronder staan de linkjes. Have fun! 

Broek Tumble ‘N Dry  (je surft naar de pagina met broeken)
Trui Maison Tadaboum (je surft naar de pagina met truien)
Schoenen Shoesme ( je zult direct op de pagine met deze schoenen landen)

Tags: , ,

Plaats een reactie