BABY SCHOENTJES KOPEN: DE COLLECTIE VAN SHOESME

Zitten, liggen, staan, kruipen, springen, tijgeren, rollen… en vooral veel lachen! Ik denk dat niemand in zo’n korte tijd zo veel mijlpalen bereikt als een baby. Vervolgens zie je hem of haar verwonderd kijken: Hé, wat is dat nou? Heb ik voetjes? De eerste fasen zijn superleuk (soms ook vermoeiend, want als dat kruipen een beetje eigen wordt is het ho maar met even afgeleid raken), maar vliegen ook zeker voorbij! Even knipperen en die kleine donder banjert ervandoor…

Wij snappen natuurlijk dat het soms best lastig kan zijn om de juiste schoentjes te vinden voor je baby, omdat elke fase gepaard gaat met weer net een ander soort babyschoentje of slofje. Zo wil je niet dat de eerste stapjes meer op schaatsen lijken, en moet tijgeren lekker comfi blijven met een zacht slofje. Om even wat orde te vinden in al dat geklauter hebben wij op de redactie daarom een kleine checklist opgezet, zodat je binnen no time het perfecte paartje hebt gevonden!

Allereerst zijn wij mega fan van de babyschoentjes collectie van Shoesme! Niet alleen geven zij via de overzichtelijke website goede tips voor het kiezen van het juiste modelletje, ook ziet de collectie er super uit en hebben ze ruim de keus! Van kleurrijke bloemenprintjes tot stoere stappertjes in een gave kleur, bekijk ook zeker even hun nieuwe collectie 🙂

Babyschoentje Stipjes € 49,95

Laten we even bij het begin beginnen voor deze checklist: wanneer jouw baby nog vooral in de box ligt, maar misschien al wel een beetje begint te tijgeren of kruipen zijn babyslofjes het meest ideaal! Let hierbij vooral op:
1. Dat het slofje een ruime instap heeft (want bewegende babyvoetjes vereisen snelle schoen-aantrek skills), maar tegelijkertijd goed blijft zitten door een elastiek of vetertjes
2. Dat het slofje van goede kwaliteit is, zo beschermd bijvoorbeeld micro-leer erg goed tegen kwetsbare voetjes en is een antislip voetvlak erg fijn
3. Dat het slofje lekker zacht en warm is!

Wanneer je kleintje opeens de wet van zwaartekracht begint te ontdekken en voorzichtig zichzelf begint op te trekken aan alle meubels binnen hand- en kruipbereik, kun je het beste gaan voor een écht schoentje. Let hierbij vooral op:
1. Dat het schoentje genoeg steun biedt maar niet te strak zit, het liefst van 100% leer en met een ruime instap
2. Een flexibele antislip zool, voor de juiste afwikkeling van de voetjes
3. Neem zeker ook even een kijkje op de website van Shoesme, deze schoentjes zijn speciaal ontwikkeld voor de eerste stapjes binnen en buiten! 🙂

Babyschoentje Franjes Cognac € 64,95

En uiteindelijk is daar de ervaren stapper! Alsof hij of zij nooit anders heeft gedaan wordt de woonkamer onveilig gemaakt, en jouw conditie wordt ook gelijk weer even op de proef gesteld. Voor deze mini sprinters hebben we de belangrijkste punten voor de eerste loopschoentjes onder elkaar gezet:
1. Dat het schoentje stevig aanvoelt en tegen een stootje kan
2. Dat de zool nog steeds flexibel genoeg blijft, gecombineerd dus met die stevigheid!
3. Het schoentje heeft een uitneembaar voetbed, en een fijne sluiting waardoor ze zo aan en uit zijn voor een potje lekker buitenspelen!

Baby Laarsjes Suède € 89,95

Waar let jij altijd op als je schoentjes koopt voor jouw kleine stapper?

Bekijk hier de hele babycollectie van Shoesme!

Tags: , ,

Plaats een reactie