KINDERKLEDING HERFST INSPIRATIE

Door: Sanne

Terwijl ik heerlijk van me af mag schrijven tikt de regen tegen het raam. Ja ja het is herfstHEERLIJK seizoen! Wat ook heerlijk is om even lekker met je gedachten bij dingen te zijn die je energie geven en waar je blij van wordt, in dit geval bij mij de mode en styling van kinderen, gecombineerd met veel ideeen en plannen hierin voor de toekomst! Want door de ‘rare’ tijd waar we in leven is het wel fijn om af en toe even je gedachte te kunnen verzetten. Wat doen jullie voor jezelf waar je blij van wordt en energie van krijgt?

Dat het vroeger donker wordt en in de ochtend schoolrun nog half donker is nemen we maar even voor lief, al heeft dat ook wel weer wat vinden jullie ook niet? De kids slapen er goed op, over het algemeen dan;)

Afgelopen week zijn er vooral veel kastanjes geraapt, en walnoten gevonden. Je kent het wel, die wandelingen die geen einde hebben en vooral waarbij je geen haast moet hebben. De meiden genieten er enorm van en knutselen er daarna ook flink op los. Heerlijk alle stiften op de tafels, inclusief lijm, scharen papier en plakband. Dit doen we heerlijk samen maar vaak kunnen ze de fantasie ook zelf wel invullen en hebben ze mij alleen nodig voor het ‘moeilijke’ gedeelte. Dat geeft mij weer de tijd om vooral te wassen haha want leuk al die kleding en die hobby van me met kindermode, maar dat geeft ook net even die extra volle wasmand. En dan heb ik dus nog zo’n tik dat ik er niet tegen kan als er twee dagen achter elkaar hetzelfde gedragen word, heb ik bij mezelf altijd al gehad ook hoor, maar ook bij de kinderen heb ik het. Het is heel erg ik weet het maar ik kan er niks aan doen. Wat zijn jullie voor team? ‘Team elke dag iets anders aan’ of ben je  ‘Team dat kan nog wel een dagje’?

De kledingkasten beginnen nu wel de laatste zomer items te verliezen en ik ben weer blij met de truien, al denkt Benthe vooral daar anders over.. Ik heb nu voor haar wat shirts met lange mouwen bij de Zara besteld, die meid wilt gewoon geen truien aan heb al van alles geprobeerd maar ze vind het niet fijn. Hebben jullie kinderen dat ook dat ze zo vastberaden zijn in het vooral NIET dragen van bepaalde dingen? PFFFFF ik vind het lastig om mee om te gaan hoor, tips zijn welkom!!

Nu Juunes steeds meer staat en zijn eerste losse stapjes gezet zijn ( hij is wat laat haha, zal wel een mannen ding zijn ) staan zijn kleertjes wel weer nog veel leuker! Zijn schoenen komen meer de kast uit, en hij voelt zich echt de MEN. Zo super schattig om te zien.

Ik heb voor hem een sweater gekocht bij de Zara met zijn eigen naam erop gedrukt, dit vond ik toch wel heel grappig! Al kunnen we deze variant natuurlijk niet bewaren voor een yardsale haha.. Helemaal happy samen met zijn grote zus loopt hij er flink op los, trots met opgeheven hoofd in zijn echte eigen sweatertje! De legging met leopardprintje in roest kleur heeft @label_jette voor me gemaakt, zit als gegoten! En dan even hoor dat giletje bij Juun daar word je toch verliefd op of niet dan!! Helemaal handgemaakt door Annewil van @hannah.shares I LOVE IT! Wat vinden jullie van deze look, kan toch prima bij een jongen? Al wordt er nog regelmatig gevraagd of mijn ‘dochter’ ook een broodje mag of een plakje worst..

Nou ik ga weer even lekker aan de slag met setjes maken en nog wat laatste kleding uitzoeken waar ik hopelijk weer iemand anders blij mee kan gaan maken. Jullie allemaal een fijne week blijf vooral online kijken naar @kindermodeblog en volgende week zal ik de nieuwe items even laten zien. Ik krijg Benthe bijna niet meer op de foto, dus ga me best doen. Heerlijke fase wel zo’n grote dame in huis! 

 

Veel liefs van mij!  

-XO- Sanne

 

 

  • jasje Juunes @Engelnatur
  • legging Juunes @label_jette
  • sweater Juunes Zara
  • jas Eden Zara

  • boots Eden @lmdicollection

  • flaredlegging Eden @salty.stich

  • gilet Juunes @hannah.shares

 

Tags:

Plaats een reactie