10X MUSTHAVE REGENLAARSJES

Is dit een knap staaltje timing, óf timing? Zeker in de kindermode waar juist de meeste kleding collecties uitkomen op het moment dat het weer daar totaal niet bij past, lees: zomercollecties in hartje winter en wintercollecties in hartje zomer. Maar deze keer een voltreffer op het juiste moment! Want nét op het moment dat het met bakken uit de hemel komt, heeft Little Legends de fantastisch leuke nieuwe regenlaarsjes van Enfant binnen gekregen én online gezet. De regen die nu valt is niet een flauw buitje van een half uurtje, er is de hele week regen beloofd! En dan moet het herfst seizoen nog komen. Dat moéten we vieren met een paar hele leuke nieuwe regenlaarsjes!!! 🙂 En wij weten heel zeker, dat je van deze laarsjes heel veel plezier gaat hebben.

(kleine) Kinderen zijn dol op regen! Want ze doen niets liever dan stampen in de plassen. En dat kan perfect met de regenlaarsjes van Enfant. Want naast dat deze kinder regenlaarsjes mega functioneel zijn, zien ze er ook nog eens supergaaf uit!! De kwaliteit van deze thermoboots is TPE dat staat voor: Thermo Plastic Elastomer. Dit een een vorm van rubberen kunststof met alle goede kwaliteit van rubber. Daar worden we blij van toch?! Doordat de boots heerlijk gevoerd zijn met wol, blijven de voeten van kindje lief lekker warm. De voering bestaat uit 90% wol en 10% polyester. Bij Little Legends adviseren ze om een maatje groter te pakken. En wij sluiten ons daar helemaal bij aan. Nu komt het moeilijkste en lastigste moment…. want welke kleur of print ga jij kiezen? Worden het de lichtgele, blauwe, roze, groene, zwarte of ga jij toch voor de Enfant regenlaarzen in panterprint? Uuuuhm, veel succes met kiezen! Laat je binnenkort even weten welke je gekozen hebt? Wij zijn altijd dol op fotootjes van onze volgers en hun coole hippe kids. Fijne regendag nog!


1. Gele Enfant thermoboots 2. Wine Enfant Thermoboots 
3. Mint Thermoboots Enfant4. Leopard camel Enfant Regenlaarsjes
5. Regenlaarzen Enfant Olijf 
6. EnFant Thermoboots Leo Rose
7. Regenlaarzen Enfant Navy
8. Let op, voor dames! —> Leopard regenlaarzen9. Darkgreen Enfant Regenlaarzen10. Roze met glitters regenlaarzen

Tags: , , , ,

Plaats een reactie