DAGJE WINKELEN OF ONLINE BESTELLEN?

Door Sanne:

Zijn we weer! En wat vliegt de tijd voorbij, de kids hebben nog maar drie weken vakantie van school. Dat wordt extra genieten van deze weken samen ❤︎.

Afgelopen week ben ik wezen shoppen met mijn nichtje, altijd leuk! En jeetje wat was dat gezellig. Ze is al een echte dame. Ik vergeet ook af en toe dat zij gewoon kan lezen haha:) Dat ben ik gewoon nog niet gewend haha. Kijkt ze zo even mee op mijn telefoon, roept ze de prijs en maat van het kaartje of ze leest de menukaart even op tijdens de lunch:)

Voor de kids wilde ik de nieuwe collectie van BOBO CHOSES en MINGO gaan bekijken. Heerlijke collecties weer, en zo duurzaam! Ik merk gewoon door de jaren heen dat deze merken net als oa MAED FOR MINI en PHIL AND PHAE ( en zo nog veel meer hoor ) zo ontzettend lang meegaan. Zelfs na alle wasbeurten en speeltuinen.

Ik ben nog wel echt van het ‘live’ shoppen. Ik wil de producten voelen en bij elkaar stylen. Hebben jullie dat ook, of gaan alle aankopen online? Geslaagd bij Little Things wat betreft de BOBO. Ook bij de H&M nog wat leuke dingen gezien voor de meiden in de sale, en voor Juunes super leuke sweaters met een klein prijsje voor het najaar.
Na een leuke gezellige dag samen springen we voldaan op de bakfiets richting huis. Als we thuis aankomen is het gelijk passen en foto’s maken voor haar mama. Ze gaat met me mee en we duiken de kast van Benthe in en we combineren even wat setjes samen. Heerlijk dat zij dit  zo ontzettend leuk vindt. Hoe vinden jullie kinderen het om om te kleden en lekker te tutten?

Aankomende weken zal ik even niet bloggen op KINDERMODEBLOG zie het als een blogvakantie ☀️. Is maar goed ook met deze hitte die er aan gaat komen, dan wordt er qua mode niet meer dan een badpak uit de kast getrokken voor de kids! Vind je het wel leuk om me te volgen neem dan een kijkje op mijn account @____.sanne.____  Er staat namelijk binnenkort nog een leuke photoshoot op de agenda inclusief kindjes, just saying!  Ook op de pagina van @mamaglossynl kun je me vinden, daar kletsen we wat af over het moederschap, kinderen en het beste uit jezelf te halen als moeder en als vrouw. Dus wees welkom om mee te kletsen. Volg jij ons al?

Geniet van jullie vakantie en hopelijk weer tot snel!

-XO- Sanne

 

Plaats een reactie