SHOPPEN MET JE KIND…

Door Sanne: Terwijl ons huis deze week steeds meer op de speelhal van de plaatselijke Monkey Town begint te lijken, zit deze week er weer op😅. Het was een drukke week maar vooral ook gezellig met uiteraard de verjaardag van onze oudste dochter. De verjaardag hebben we klein gevierd, maar was oh zo gezellig. Daarnaast begon de eerste week van de vakantie. Ondanks dat de start van de week niet veel zonneschijn liet zien, hebben de kids zich toch prima vermaakt. Hoe was jullie eerste of misschien wel tweede week vakantie?

In de vakantie en weekenden mag Benthe weleens helemaal zelf bepalen wat ze aantrekt, niet dat ze daar normaal niks over heeft in te brengen hoor 🙂  Wat ik wel echt lastig vind hoor, moet ik zeggen. Hebben jullie daar moeite mee om dit helemaal los te laten? Soms denk ik weleens joh het is “maar” kleding maar toch, ik word er wel even wat onrustig van. Maar goed, zo nu en dan bemoei ik me nergens mee en gaat ze helemaal los. Dit kan ook betekenen bij kou of regen dat ze in haar all time favoriete zomerjurkje loopt. Vanmorgen had ze hem alweer te pakken, gelukkig scheen de zon. Ook gaat ze dan voor Eden de styling op zich nemen en kiest ze met haar de kleding uit. Dit resulteert dan ook in een jurk voor Eden want zo werkt dat dan bij een jongere zus, COPY PASTE. En wordt haar haar kundig gekamt door Benthe, de tanden gepoetst en staan ze voor de spiegel samen rode lippenstift op de doen. Dit is wel echt heel leuk om te zien en dan maakt mijn moederhart weer een klein sprongetje❤︎

Ook ging ik afgelopen week samen met Benthe en mijn zus de stad in. Benthe mocht van mijn zus een cadeautje uitzoeken voor haar verjaardag en van mij een nieuwe feestjurk. Dit moet haar allemaal niet te lang duren want die meid heeft zoveel energie, die is niet stil te zetten! Daarbij komt ook nog dat ze het helemaal absoluut niet leuk vindt! Vinden jullie kinderen van deze leeftijd (6) het wel leuk om te shoppen?  Ook lig ik helemaal in een deuk van de dingen die ze zelf uit de rekken haalt… dat is ook één van de redenen dat ik weinig met de kids shop. A: ze vindt het niet leuk. ( dit heeft ze zeker niet van mij ) en B: dan krijg je eindeloze discussies over waarom ze toch niet die glitter, foute jurk kan kopen of dat jasje waarvan je denkt, dat dit überhaupt nog verkocht mag worden!?🙆🏼‍♀️  Maar ok eind goed al goed, we zijn geslaagd in de ZARA met in de sale een super cute rokje. Deze combineer ik dan wel weer stoer met sneakers in dit geval, laarsjes is ook erg leuk. En ze heeft een heel leuk jurkje zelf uitgekozen die blijft bewaard tot aan haar kinderfeestje. Ook zag ik voor Eden in de sale een hele toffe slouchy jeans op de jongens afdeling hangen. Ik dacht die neem ik mee en die kan Juunes straks ook weer aan 😉 Deze heb ik bij haar juist gecombineerd met een echte meisjes body van REPOSE AMS, ik houd ervan!

Nu Juunes steeds meer gaat staan, merk ik dat je ook anders gaat kleden, dat had ik bij de meiden ook altijd al. Rokjes en korte broeken bij baby’s die alleen nog maar “liggen” vind ik echt minder mooi staan dan wanneer ze wat groter zijn en het wat beter tot zijn recht komt zeg maar. Ook houd ik enorm van pakjes bij de kids. Dit varieert van tuinbroekjes tot playsuits. Ook voor Juunes heb ik een enorm tof pakje van de ZARA al had ik die al even in de kast hangen. Maar ook bij de HEMA hebben ze leuke tuinbroekjes hangen nu ook lekker afgeprijsd dat is wel fijn bij deze leeftijd. Lees: kruipen over de buitentegels en groeien als kool haha. Eden draagt onze favoriet van PHILANDPHAE deze is nog van haar grote zus geweest, super duurzaam dus daar houd ik van. Hoe zorgen jullie voor een beetje duurzaamheid in kleding? Ik ben wel benieuwd hoe jullie dit doen?

Weer een nieuwe week voor de boeg met ontzettend leuke dingen op de agenda, en hopelijk een heerlijk zonnetje☀️ mocht je nou nieuwsgierig zijn volg mijn insta pagina en kijk met ons mee.

Ik hoop dat jullie weer met plezier mijn blog gelezen hebben en er volgende week weer bij zijn op KINDERMODEBLOG. Blijf elkaar inspireren dames en geniet van deze nieuwe week.

-XO- Sanne

Tags: , , , ,

2 Reacties

Plaats een reactie