DIT IS DE BDAY OUTFIT VAN MINK

DIT IS DE BDAY OUTFIT VAN MINK

Door: Renske

Het is vakantie!
Sinds gistermiddag hebben de 3 oudsten zomervakantie en ondanks het gekke jaar (of misschien wel doordat) zijn ze er heel erg aan toe!
In deze laatste hysterische week van school heb ik heel veel terug gedacht aan een jaar geleden. Toen ik hoogzwanger van Mink rondliep om toen alle juffendagen & zomerfeesten af te gaan en ondertussen thuis met 3 oververmoeide kids zat.
En aan het einde van die week is Mink geboren dus ook dat brings back memories natuurlijk!

Mijn baby is gewoon alweer 1! HOE DAN???
Serieus dit jaar is zo bziar snel gegaan! En eerlijk is eerlijk, het was een pittig jaar.
Ik ben bevallen middels een verticale keizersnede onder algehele narcose en de start voor zowel mij als Mink was niet al te best. Gelukkig allemaal goed gekomen maar die start en daarna weer balans vinden in een groot en druk gezin heeft best wel impact gehad.
Toen alle redelijk op rolletjes liep kwam Corona en zat ik ineens thuis met alle 4 de kids, mijn eigen werk en een vent in de zorg die veel van huis was. Topcombi 😉

Inmiddels hebben we ook dat stukje achter de rug, kwamen de oudsten met mooie rapporten thuis alsof er niets gebeurd was en is Mink in de tussentijd uitgegroeid tot een supervrolijk, ondeugend en lief mannetje die constant op ontdekking gaat.
Als ik niet oplet zit ie ineens bovenaan de trap, hij klimt het liefst de afwasmachine is staat overal op en aan waar hij maar kan.
En ondanks dat het echt pittig was heeft hij zoveel extra liefde in ons gezin gebracht en is het iedere dag weer een feestje om te zien hoe verliefd de andere 3 kids op hem zijn.
En wij zelf natuurlijk ook 🙂

En vandaag wordt hij dus 1, ik ben er gewoon een beetje emo van. Omdat ik ook weet dat het de laatste keer is.
Mijn laatste baby is 1…..
We gaan er een feestje van maken! Het zonnetje schijnt dus we boffen en ik helemaal want ik had een lekker zomers verjaardag setje voor hem uitgezocht dus was balen geweest als hij dat niet aan had gekund.
Aan het begin van de saleperiode kocht ik bij Elvis & Otis dit tshirtje van Mini Rodini en dit shortje van Sproet & Sprout. De print op dit shirtje vind ik natuurlijk helemaal te gek  en de combi met dit geel gestreepte shortje ook. Helemaal fan van deze kleuren dit seizoen!

Het is beiden nog een beetje aan de grote kant maar dat vind ik wel speels en stoer staan en zo kan hij het de hele zomer nog aan.
Lekker pakkie toch?

Bij Elvis & Otis is nog genoeg leuks te vinden in de sale! 

 

 

Tags: ,

Plaats een reactie