SAY CHEEEEESE! BON VOYAGE!

Say cheeeeese! Fotografe Mare is op de set gearriveerd. Helemaal in stijl met haar roze trui van het superleuke Spaanse kindermode merk Picnik Barcelona. Bon voyage! Wij verzekeren dat je zeker in de vakantiesfeer komt van deze vrolijke kiekjes. Mare combineert haar gave trui met een skinny jeans van de Zara, fluffly slippers van het Spaanse kinderschoenen merk Maison Mangostan (oude collectie, maar de nieuwe collectie is zeker ook het checken waard!) en een nonchalant knotje in haar haar. Ready to get some work done! Lachen jongens! Met deze leuke outfit gaat Mare een heerlijke zomer tegemoet! Happy holidays….!

Via deze link kun je de trui en meer leuks shoppen! (let op: Spaanse merken vallen niet ruim)


TIP! Klik op deze link om Kindermodeblog ook op Instagram te volgen!

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , ,

Plaats een reactie