DIT IS DE LOOK VAN JIP!

Door Annelieke:

Oooh wat een geweldig leuke reacties heb ik mogen ontvangen op mijn allereerste blog.
Ontzettend bedankt hiervoor! Vond het echt enorm spannend om te doen en was erg benieuwd naar jullie reacties, nu helemaal vrolijk en opgelucht!

Nog één weekje school en dan heeft Jip alweer vakantie, wat is ze hier al aan toe. Ze is tijdens de coronaperiode vier jaar geworden dus gaat nog niet heel lang naar de basisschool en ze moet er toch wel aan wennen. Voorheen ging ze twee ochtenden in de week naar de peuterspeelzaal en was ze de rest van de dagen bij mij thuis. Als ik heel eerlijk ben moet ik toegeven dat ik er ook best aan moet wennen dat Jip doordeweeks overdag niet thuis is, geen knuffels, pindakaaskusjes of gekke liedjes en dansjes doen. Maar ik weet dat ze het gigantisch naar haar zin heeft op school en al veel leuke nieuwe vriendjes en vriendinnetjes heeft gemaakt.

Vorige week hebben we ook al een sneakpeek mogen ontvangen van de schoolfoto’s, zo ontzettend leuk! Ze hadden wel vijf verschillende foto’s gemaakt en twee klassenfoto’s, wij vonden ze allemaal zo leuk dat we alles hebben besteld. Jip had een lange rok aan met haar panterprint shirt en haar haren in een hoge knot, echt typisch Jip!

Zo grappig want toen Jip nog op de peuterspeelzaal zat had ik speciale kleding voor naar schooltje en haar mooie kleding voor de andere tijden. Ik zat toen echt met een struggle hoe we dat moesten gaan doen op de basisschool, want dan zou ze de grootste tijd alleen maar ‘speelkleding’ aanhebben en wanneer kon ze de rest dan nog aan?
Toen Jip uiteindelijk naar de basisschool mocht heb ik mij er eigenlijk vanwege alle hectiek rondom de corona  helemaal niet meer druk omgemaakt en gewoon Jip haar ‘normale’ kleding aangedaan.
En ja wie weet komt er een vlek of een gat in, maar het is maar kleding. Natuurlijk zijn er kledingstukken waarbij ik echt wel even een paar keer diep moet in en uitademen als die stuk gaan, maar ik merk dat ik mij er echt stukken minder druk om maak dan ik van te voren had gedacht (en ik denk de meeste mensen van mij hadden verwacht ;))

Ik ben erg benieuwd of jullie speciale kleding hebben voor school ?

Jurk : Bobo Choses
Gilet : Wolf & Rita
Sneakers: Converse

   

 
Volg jij Kindermodeblog al op Instragram?

Plaats een reactie