MY JEWELLERY VOOR DE LEUKSTE ACCESSOIRES

Je bent hip.. Je bent cool.. dus kom nu maar uit je luie stoel! Oké we zijn eerlijk, het K3 tijdperk is écht allang verleden tijd (niet dat ze daarom minder dansjes mogen wagen hoor). Tiener meiden zijn als de beste in hun eigen stijl ontwikkelen, en hoe leuk is dat om te zien! Opeens moét die flared pants er komen, en maaa-haaam mag ik een boyfriend jeans? (gelukkig gaat het nog over een broek denk je dan). Daarnaast worden er opeens tutorials over zelf scrunchies maken opgezocht, want die draagt die ene leuke influencer altijd!

Naast dat wij zeker fan zijn van de mode van nu, weten de jonge girls de trends zich als ware fashionista’s toe te eigenen (met bijbehorende allures zo af en toe). Natuurlijk zijn tijden veranderd en is er oneindig veel inspiratie door de komst van social media. Meiden weten daarom wat het is om hun eigen identiteit en stijl te vertalen in te coole outfits. En wat maakt een outfit nou beter af dan de juiste accessoires?

Wij gingen op zoektocht naar de leukste inspiratie sieraden: de puntjes op de i voor bij iedere outfit! Zo kwamen we terecht bij het mega leuke merk My Jewellery, wie weet heb je hier al eens van gehoord. We moeten je wel even waarschuwen hoor: van even rondkijken word je er gegarandeerd hebberig! Dus als ervaringsexperts vertellen wij jullie, overweeg onderstaande tactieken.

Tactiek 1: Verwen lekker jezelf met wat nieuwe eye-catcher sieraden, waarna liefste tienerdochter aanklopt: Mam mag ik die later hebben? (Geef toe: een groter compliment bestaat er niet wat betreft jouw stijl) Wat deze tactiek iets minder succesvol maakt, is dat we je kunnen verzekeren dat binnen twee weken dochterlief de blits maakt met jouw nieuwe ketting.

Tactiek 2: Met deze sieraden kun je sowieso niet de fout ingaan! Is het voor zomaar of bedoeld als een lief cadeautje: Je weet 100% zeker dat je met deze accessoires de spijker op de kop slaat! En dat is fijn, want laten we eerlijk zijn: dat is soms nog niet zo makkelijk als mama van een tiener-trendwatcher!

Waar zie jij je fashionista al mee rondlopen?

Kijk hier even rond voor de leukste accessoires van My Jewellery, we hebben je gewaarschuwd!

 

#1 Armbandje Flosjes 
#2 Ketting bedels
#3 Armbandje Visje
#4 Kettinkje Madeliefjes
#5 Knopjes Regenboog
#6 Oorbel Sinaasappel
#7 Kralenketting DIY

 

Tip: Hoe leuk zijn deze moeder-dochter armbandjes?

Plaats een reactie