10X SALE SHOPPING SHOESME

Zoals eerder aangekondigd op Kindermodeblog is de sale bij Shoesme begonnen! Bij Shoesme vind je de leukste en goed voor de voeten schoentjes voor modebewuste kids met hun eigen stijl. Zoek je nog toevallig een leuk veterschoentje voor onder een stoere outfit of juist een schattig sandaaltje voor onder zomerse zwierjurkjes? Van gympjes, sneakers, de eerste loopschoentjes tot sandaaltjes, er is zoveel leuks te vinden in de sale bij Shoesme! Wij voelden ons geïnspireerd en wilden daarom onze favorites even met jullie delen!

Welk paartje is jouw favoriet?

Vind hier jouw favoriete paar!

Girls Favorites

#1 Sneakers Rood Bloempje
#2 Laarsjes Cognac Boho
#3 Sandaaltjes Roze Panter
#4 Sandaaltjes Flosjes
#5 Schoentje Panter

Boys Favorites

#1 Sneakers Wit
#2 Sneakers Visjes
#3 Gympjes Haaien
#4 Sneakers Bliksem
#5 Gympjes Navy Blue

Tags: , , ,

Plaats een reactie