10X TREND MUSTHAVE FREEDOM MOSES

10X MUSTHAVE FREEDOM MOSES

De nieuwste mode trend voor kids én mama’s zijn de Freedom Moses slippers! Kennen jullie de slippers van Freedom Moses al? Zo niet, dan gaan we je er nu kennis mee laten maken, want je moet deze hebben gezien en geroken! Want naast dat deze slippertjes er fantastisch uitzien, zijn ze ook waterbestendig en ze ruiken naar melk en honing!!
Deze slippers zijn gemaakt van PCU, dit is een milieuvriendelijk plastic, met een zeer duurzame kwaliteit en daarnaast is er voor de geur dus gebruik gemaakt van luchtinjectie. Oh en als laatste, ze lopen dus ook nog eens heerlijk en ze zijn te bestellen t/m maat 40! Ik wil ze zelf dus ook 🙂

We hebben tien gave modellen voor je geselecteerd, maar kijk zelf ook vooral naar dit gave merk!

 

#1 Baby Stars 

#2 Toffee

#3 Vela

#4 Toffee Leopard

#5 Celeste Sand

#6 Sands

#7 Venus

#8 Pink Martini

#9 Pink

#10 Lax

Welke zou jij uitkiezen? Een van deze tien of heb je nog een andere gave kleur en/of print gespot? We zijn benieuwd, laat het hieronder weten!

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie