FASHIONABLE GUUSJE IN TRENDY OUTFIT

Hoi iedereen! Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie soms ook het gevoel dat we in een film zitten? 🙂 En hoe is jullie mood?
Juist nu, is het belangrijk om ondanks a het negatieve nieuws, toch positief te blijven. Tuurlijk mag je soms enorm balen, bang zijn, bezorgd zijn (dat ben ik ook!)…. maar we hebben geen controle over deze situatie en we weten niet hoelang het allemaal gaat duren. Het is echt een hele, hele lastige situatie die ons allemaal bezig houdt. Dat schept ook een band 😉  Wat mij heel erg helpt is om te focussen op positieve dingen! Naast dat ik het bijvoorbeeld eigenlijk onwijs gezellig vindt, dat we met z’n allen thuis zijn, en ik voel dat we als gezin een krachtig team zijn, heb ik gelukkig ook mijn werk waar ik me op kan focussen! En wat een heerlijk, vrolijke afleiding is dat toch! Ooooh wat ben ik daar dankbaar voor. En wat mij zeker helpt in deze moeilijke periode is creativiteit! En die druk ik graag uit in mode. Ik kan echt onwijs blij worden van het combineren van kinderkleding. En natuurlijk van de kinderkleding kasten van mijn kids, hun leuke en vrolijke outfits en mijn website Kindermodeblog! “De blog over kindermode waar je blij van wordt!” Waarop ik het allemaal kan delen met jullie! Wat word ik toch altijd heel vrolijk van dit alles!!! Ik zeg altijd maar, geluk is niet te koop, maar leuke kleertjes gelukkig wel. En een nieuwe outfit, nieuwe kleurtjes, nieuwe stoffen, nieuwe combinaties… die geven mij in ieder geval altijd weer nieuwe energie en een blij gevoel. Ik hoop dat jij ook uit kleding en outfits een heel vrolijk gevoel kan halen. Want zo simpel kan het zijn! Dus voel je binnenkort een dipje opkomen, ga je kinderkleding kasten dan eens lekker opruimen en kom wat vaker langs op Kindermodeblog!

Vandaag wil ik de outfit van Guusje met jullie delen. Laten we beginnen met haar mega mega toffe broekje. Een beetje een omstreden kledingstuk is het wel hahaha, want veel van jullie kunnen de korte legging aka het fietsbroekje nog niet echt waarderen. Maar ik ben al helemaal om! En jij?
Doutzen huppelt er thuis ook vrolijk in rond, en ik vind het haar gewoon heel tof staan. En eerlijk is eerlijk, het zit ook gewoon heel lekker! En het voelt net iets minder koud aan dan een normale korte broek.
Guus draagt haar toffe panter fiets broekje van Tumble ‘N Dry met een heel tof shirt ook van Tumble en het mega gave zomerjasje is van Ammehoela. Wij hebben dit jasje bij Kindermodeblog al op verschillende manieren gecombineerd. Maar de conclusie is toch wel: hoe je dit jasje ook styled, het is gewoon een mega musthave! Wie van jullie heeft dit jasje toevallig al? Wij ontvangen graag foto’s! Wij willen de komende tijd extra veel foto’s van jullie kinderen delen op Kindermodeblog. Dus blijf ze vooral mailen!
De sokken zijn van De PanterShop (alle pantsersokken zijn one size, Oliver en ik delen tegenwoordig onze sokken! ) en de stoere schoenen van Guus zijn van Zara.

Guus is iig een echte fashionista, wat staat haar dit leuk!! Wat vind jij van haar outfit?

Wil je de outfit van Guus shoppen? Ga dan even naar Kixx online, waar ze nu ook een hele fijne kortingscode hebben. 

Via deze link shop je de jas &
Via deze link ga je naar Tumble ‘n Dry bij Kixx


Klik hier om naar Kixx-online te gaan en check snel hun kortingscode!

Volg Free ook op Instagram voor nog meer kindermode inspiratie!

 

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie