10 x SALE TOPPERS SHOESME

10 x SALE TOPPERS SHOESME

Ah vooruit! Nog een keertje dan! De nieuwe collectie van Shoesme is in zicht, maar stiekem worden wij ook wel heel erg blij van de SALE! We blijven jullie daarom nog even inspireren met de tofste sale items. Het zal geen grote verrassing voor je zijn: er zitten er een aantal panterprintjes bij 🙂
Check ze alle 10 (maar op de website van Shoesme vind je er natuurlijk nog veel meer!) en laat ons zeker even weten via een berichtje hieronder, Instagram, Facebook welke jij het allerdolste vindt! HAPPY MONDAY!

 

#1 roze panterprint

#2 Silver snake laarsje 

#3 Hoge panter sneaker

#4 Zwarte biker boot

#5 Zebraprint veterschoen

#6 Zilver metallic laars

#7 Ponyhair babysneaker

#8 Jeans sneaker

#9 Lage luipaard sneaker

#10 Groene sneaker luipaardprint

 

Via deze link surf je naar de Homepage van Shoesme!

Plaats een reactie