GEZELLIG BABYCHINO’S DRINKEN

Ik vind de winter een heerlijke periode! Wie mij al langer volgt, weet dat ik eigenlijk van elke jaargetijde houd en dat ik in elk seizoen het positieve zie. En dat is heus niet alleen omdat bij elk seizoen een nieuwe kledingkast komt kijken 😉
Ik vind de winter zo fijn vanwege de gezelligheid en de feesten. De kinderen reageren er ook heel goed op! Ze genieten zo ontzettend van de feestjes die erbij horen. De kaarsjes, de lichtjes, de lekkere dingen, de muziek…. Het in huis halen van de kerstboom, is voor hun elk jaar weer een hoogtepunt.
Ok, een ding is echt minder leuk in de winter. En ik denk dat iedere mama dit punt wel herkend. Er zijn meer kinderen ziek en verkouden. En dat is gewoon echt nooit leuk, als je kind ziek is! Daarom is een beetje extra werken aan de weerstand, een heel goed idee!
In mijn vorige 2 blogs kon je al uitgebreid lezen over HiPP 4 Junior Combiotik. Door HiPP 4 Junior Combiotik aan je voeding toe te voegen, kun je dus de daling van vitamine D voorkomen, en zelfs verhogen! Wat dus niet blijkt te kunnen met magere koemelk, wist je dat? Ik wist dat dus niet. Dus ben oprecht blij dat ik dit nu weet en dat ik HiPP 4 Junior Combiotik nu in huis heb. In mijn vorige 2 blogs liet ik je al zien waar je dit product allemaal doorheen kunt gooien, en vandaag wil ik mijn laatste tip met je delen! Eentje die heel knus bij de winter past: samen op de bank met pyjama aan de babychino’s. Aan de kinderkoffie dus!

Je mengt vers gekookt water met HiPP 4 Junior Combiotik, voegt hier een schepje cacao of nesquik aan toe, en je kunt gezellig met je kroost op de bank kruipen om koffie te drinken. Hoe gezellig is dat!!

Plaats een reactie