DIT DRAAGT BABY MINK MET KERST!

DIT DRAAGT BABY MINK MET KERST!

Morgen is het dan  helaas zo ver; ik moet weer aan het werk na 6 (!) heerlijke maanden verlof.
Het is toch elke keer niet normaal hoe snel de tijd gaat! Lekker cliché maar zo ontzettend waar.
En waar ik het de vorige keren prima vond om weer aan het werk te gaan zie ik er nu ontzettend tegenop. Omdat Mink onze laatste is (ja echt 🙂 ) is het besef nu veel groter.
Het besef dat alles de laatste keer is en het besef dat die andere 3 nu ook al zo groot zijn en ik een soort van dubbel van het kleine van Mink wil genieten.
Ik vind het ook zo gezellig met Mink thuis en ‘s middags met de rest, heb me geen seconde verveeld! Maar ja, aan alles komt een eind en deze nieuwe situatie heeft vast weer andere voordelen.

Qua werk kan ik gelukkig rustig inkomen want het is natuurlijk alweer bijna kerst. Ons hele huis is inmiddels in kerstsferen en hoe heerlijk dat je dit jaar alle kerstdecoratie in panterthema kan verkrijgen.
Waar ik vorig jaar nog mijn eigen panterballen heb zitten knutselen zijn ze dit jaar bij diverse shops te vinden, I love it! Dus voor Mink hoefde ik niet lang na te denken over zijn kerstoutfit!
In mijn blog van vorige week kon je al lezen dat ik niet hou van(baby)pakjes met stropdassen en strikjes enzo erop  dus Mink draagt met kerst zijn (nou ja mijn) favoriete pakje van MarMar Copenhagen.
De panterprint van MarMar is één van de mooiste die er te vinden is en dit stofje zou je gewoon echt even moeten voelen. Het is zo zacht en stretchy dat ik zeker weet dat het voor Mink heel comfotabel zit. En met deze kerstmuts geheel in thema is ie er toch gewoon helemaal klaar voor?

Heb jij de kerstoutfits van je kind(eren) al gereed? Wat vind je van Mink z’n oufit?
Laat je het even weten?
Dit toffe pakje kan je  hier scoren!

 

 

 

Tags:

Plaats een reactie