10X KERST KINDERKLEDING MUSTHAVES

Bij Kixx online hebben ze heel fijn, een speciale pagina gemaakt met feest en kerstkleding. Ze hebben onwijs leuke dingen, teveel leuks misschien wel 😉 Om jullie een handje te helpen, heb ik mijn 10 favo’s eruit gepikt! Ik heb echte eye catchers eruit gepakt, items waarmee je gegarandeerd een leuke feest / kerst outfit kunt creëren. Ik kan me eigenlijk wel voorstellen dat er bij jou bij het zien van deze items, allerlei vragen oppoppen. ” Maar hoe combineer ik dit dan?” Vertrouw me maar, deze items zijn allemaal makkelijk te combineren. Mocht je toch met vragen blijven zitten, stuur me dan een berichtje met een duidelijke vraag over 1 van deze 10 items. Ik zal je dan wat suggesties geven 🙂 Happy shopping enneh, fijne feestdagen alvast!!

 1. Romper name it
  2. Broek Scotch & Soda
  3. Rok Kidz art
  4. Jasje Scotch & Soda
  5. Velvet jurk Z8
  6. Top Name it
  7. Rok Nono
  8. Rok Indian Blue
  9. Vest Le Big
  10. Trui Vingino

  Welke van deze 10 Eye catchers vind jij het leukst?

Tags: ,

Plaats een reactie